Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 14 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Actualitatea interna
PLAST TECHNIK livreaza tamplarie din PVC pentru doua proiecte
Actualitatea interna Publicat de AG&F 27 Nov 2007 11:30
Compania Plast Technik, din Cluj-Napoca, efectueaza, in prezent, doua lucrari de reabilitare termica a unor imobile multietajate, furnizand ansambluri de tamplarie din PVC. Primul obiectiv, contractat in noiembrie 2007, consta in inlocuirea ferestrelor la Institutul de Endocrinologie C.I. Parhon, din Bucuresti. Valoarea livrarilor de tamplarie se ridica la 0,11 milioane de euro, respectiv 500 unitati de fereastra (in termeni cantitativi), cu o suprafata de circa 900 mp. Se folosesc sisteme pentacamerale Aluplast (din clasa A, conform standardului SR EN 12608), bicolore (in nuante de alb la interior, respectiv mahon pentru aria din exterior),precum si elemente de feronerie Maco. Sticla folosita provine de la doi furnizori, respectiv Szilank- Ungaria si Glass Design - Bucuresti, firma cu care Plast Technik a incheiat, recent, un contract de colaborare. Termenul de finalizare a acestui proiect s-a stabilit pentru luna decembrie 2007. A doua lucrare se refera la un contract derulat pe o perioada de un an, care se incheie in aprilie 2008 si consta in executia/montajul de tamplarie din PVC la caminele studentesti ale Universitatii Ovidius, din Constanta, valoarea livrarilor de ansambluri fiind de 0,15 milioane de euro. Ferestrele si usile destinate acestui obiectiv au o suprafata de 800 mp, reprezentand 350 u.f. si 280 mp de geam termoizolant (livrat de Szilank si Glass Design). "O cerinta speciala a acestui proiect este constituita de culoarea profilelor tricamerale Aluplast (pentru tocuri), infoliate in nuante de albastru. In planul arhitectural, s-a solicitat ca reperele utilizate pentru fabricarea cercevelelor sa fie albe. Capacitatea de productie a firmei noastre depaseste 40.000 mp/an, urmand ca, dupa realizarea unei investitii planificate pentru inceputul lui 2008, sa sporim posibilitatile proprii de prelucrare. In prezent, spatiul de stocare si procesare insumeaza 2.500 mp, pentru 2008 avandu-se in vedere si amenajarea unei noi hale de fabricatie. Fondurile totale alocate acestor demersuri insumeaza 3 milioane de euro", a declarat Gheorghe Dragne, director de vanzari al companiei.

***

Firma Plast Technik, din Cluj-Napoca, este specializata in productia de tamplarie din PVC si aluminiu, activand, preponderent, in Transilvania si Oltenia. Societatea detine, in prezent, 14 showroom-uri in tara, cel din Bucuresti fiind inaugurat in decembrie 2007. Informatii suplimentare la www.plasttechnik.ro (Simona Ene)
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
rehau
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left