Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 14 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Actualitatea interna
PLAST TECHNIK se extinde in zona Capitalei
Actualitatea interna Publicat de AG&F 31 Mai 2005 11:30
Compania Plast Technik, din Cluj-Napoca, producator de tamplarie din PVC cu geam termoizolant, a realizat investitii totale de 0,8 milioane de euro, concretizate prin dezvoltarea logisticii (hala de productie de 2.500 mp; showroom de 100 mp) si achizitia de utilaje. "Firma noastra a fost fondata in anul 1998 si are peste 40 de angajati. Reteaua de dealeri acopera judetul Cluj si zonele limitrofe, dar suntem prezenti si in Bucuresti, Bistrita, Baia Mare, Satu Mare, Sibiu etc. Recent, pe langa linia automata de debitare, frezare si sudura la patru capete marca Urban, operationala din 2003, am dat in folosinta o noua line automata cu aceleasi functii, marca Rotox, in valoare de 0,25 milioane de euro. In etapa urmatoare, ne-am propus dezvoltarea retelei de distributie, vizand in special beneficiari din Capitala. Ferestrele/usile comercializate detin agrement tehnic INCERC, fiind certificate inclusiv de SRAC", a declarat Florin Tataru, director general al Plast Technik.

Vanzari de peste 22.000 mp de ferestre/usi din PVC
Capacitatea de productie a societatii este de 300 mp/schimb (220 de unitati de fereastra), in 2004 executandu-se peste 22.000 mp de tamplarie, din care 90% ferestre si 10% usi. Profilele utilizate la fabricatie sunt furnizate de Aluplast - Germania, seria cea mai solicitata fiind Ideal 2000, cu o pondere de 80% din vanzari. Produsele sunt echipate cu feronerie Maco, iar geamul termoizolant este Saint-Gobain si Glaverbel, de tip float clar/Low-E (4-16-4), livrat de International Glass. Tamplaria Plast Technik a fost destinata, in proportie egala, atat lucrarilor sub 200 mp, cat si celor de mare anvergura. In 2005, societatea va promova, in special, tamplarie pentacamerala din profile PVC seria Ideal 4.000, prin utilizarea careia se asigura un nivel sporit de termoizolare. "Planul de afaceri pentru anul in curs prevede o crestere a veniturilor cu 50%, ca urmare a diversificarii ofertei de tamplarie. In ultima perioada, am rezolvat problemele legate de blocajul financiar (deoarece produsele nu sunt vandute in rate, iar profilele se achizitioneaza prin import direct, cu plata in avans), ceea ce permite optimizarea costurilor. In acest fel, pretul tamplariei realizate de Plast Technik este competitiv (cu 10-15% mai redus fata de media pietei), iar aceasta va determina extinderea livrarilor proprii", a incheiat reprezentantul societatii. Informatii suplimentare, in editia mai a revistei FEREASTRA.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
TSV
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left