Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 27 Noiembrie 2021
TERAPLAST
Home - INDEX COMPANII - WINDOW & FACADE TECHNOLOGIES SRL
PAGINA PERSONALIZATA


WINDOW & FACADE TECHNOLOGIES SRL

WINDOW & FACADE TECHNOLOGIES SRL

Adresa: Str. Obcina Mare nr.1, bl F3, sc.1, Bucuresti, Sector 6
Telefon: 0755-091.973
Fax: 0755-091.973
E-mail: office@wft.ro
Web site: www.wft.ro
Persoana de contact: Dragos Stoca, Director General
Domenii: Furnizori de servicii
Descriere activitate
Servicii de consultanta, proiectare si inginerie pentru lucrari de tamplarie, fatade cortina, luminatoare si constructii metalice.
Prezentare companie/institutie
WINDOW & FAÇADE TECHNOLOGIES a reorganizat activitatea angajatilor
 
 
 
 
 
Dragos Stoca (47 de ani)
Functia/Firma: director general al Window & Façade Technologies;
Experienta profesionala: 24 de ani in domeniul sistemelor si serviciilor pentru tamplaria termoizolanta.
 
Compania Window & Façade Technologies, activa in principal in domeniul acordarii de servicii de consultanta si proiectare de specialitate pentru pereti-cortina, luminatoare, fatade ventilate si tamplarie termoizolanta, a resimtit „unda de soc” provocata de pandemia de Covid-19, dupa cum precizeaza directorul sau general, Dragos Stoca. In aceste conditii, activitatea fiecarui angajat a fost reorganizata, astfel incat personalul firmei sa poata lucra individual de acasa si fara sa apara modificari in privinta numarului de ore lucrate zilnic si a nivelului de salarizare.
 
- Ce masuri credeti ca ar trebui intreprinse pentru limitarea efectelor negative ale acestei pandemii, mai ales la nivel guvernamental?
- Setul de masuri restrictive impuse de cele zece ordonante militare a facut ca lucrarile din domeniul constructiilor fie sa se deruleze intr-un ritm foarte lent, fie sa se suspende pana la anularea restrictiilor, iar unele chiar sa se rezilieze. In continuare, sub nicio forma nu ar trebui prelungita starea de urgenta, ba chiar ar trebui ridicate cat mai repede posibil atat toate interdictiile cu privire la anumite activitati lucrative, cat si toate restrictiile de deplasare. Bineinteles, pentru a limita propagarea noului coronavirus, ar trebui pastrate anumite interdictii/restrictii, cum ar fi evitarea situatiilor unde s-ar putea forma aglomerari de persoane si obligativitatea ca toata lumea sa poarte masti de protectie atat in spatiile deschise, cat si in spatiile inchise. Purtarea unei masti de protectie (cumparata sau improvizata) este o masura simpla de protectie individuala, utilizata de multi ani in multe tari si care este la indemana oricui.
- Care au fost efectele acestei pandemii pe pietele internationale si pe cele nationale de constructii si tamplarie termoizolanta?
- Toti analistii financiari si economici, care studiaza atat economia mondiala, cat si economiile tarilor dezvoltate, atrag atentia ca la momentul actual majoritatea statelor lumii intampina deja crize economice majore si vor anunta, in continuare, ca au diverse probleme financiare. In ceea ce ne priveste, si noi vom intampina in mod cert o perioada dificila din punct de vedere economic, inclusiv in domeniul constructiilor - afectat deja de aceasta pandemie - si in particular in sectorul tamplariei termoizolante.
- Ce recomandari aveti pentru operatorii pietei de constructii si cei din sectorul de tamplarie termoizolanta?
- Daca firmele de executie vor incepe din nou sa oferteze lucrarile cu preturi tot mai mici, din dorinta de a castiga proiecte si lucrand, astfel, in pierdere, iar dezvoltatorii si antreprenorii generali se vor bucura ca au semnat contracte cu firmele de executie la niste preturi derizorii (crezand ca au facut economie de bani), aceasta va afecta cu siguranta calitatea lucrarilor realizate si va inrautati si mai mult situatia economico-financiara a firmelor de executie. Toti managerii companiilor implicate pe piata ar trebui sa analizeze, sa inteleaga si sa accepte doar lucrari la justa lor valoare din punct de vedere al unei calitati bune atat a materialelor, cat si a manoperei de executie si montaj.
(articol aparut in revista TOP-Fereastra, editia Mai 2020)

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
rehau
athena_370px
SISECAM
ghid_montaj
2021-video-fer
A aparut editia
OCTOMBRIE 2021!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp

Parteneri

ALUPROF
ROTO
VBH
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE