Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 15 Iunie 2024
Hilti
Home - INDEX COMPANII - DORAFORT GENERAL GROUP SRL
PAGINA PERSONALIZATA


DORAFORT GENERAL GROUP SRL

DORAFORT GENERAL GROUP SRL

Adresa: Strada Mihai Viteazu nr. 44, Beiuș, Judet Bihor
Telefon: 0359/800.069
Fax: 0359/800.069
Mobil: 0748-103.054
E-mail: office@dorafort.ro
Web site: www.dorafort.ro
Domenii: Ferestre de mansarda, rulouri & sisteme de umbrire | Tamplarie din aluminiu | Tamplarie lemn stratificat | Usi de interior
Descriere activitate
Producător de tâmplărie din lemn stratificat, tâmplărie din lemn-aluminiu, uși de interior/exterior, obloane.
Prezentare companie/institutie
DORAFORT General Group intentioneaza sa construiasca o hala noua
 
 
 
 
 
 
Vasile Babau (56 de ani)
Functia/Firma: administrator, Dorafort General Group;
Experienta profesionala: 25 de ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Strategia de afaceri a companiei Dorafort General Group pentru 2022 a presupus dezvoltarea mai multor programe de investitii care au ca obiectiv realizarea de reabilitari in zona de productie si birouri. Vasile Babau, administratorul firmei, mai precizeaza ca pentru 2022 este vizata mentinerea trendului ascendent al cifrei de afaceri, anul 2021 fiind incheiat cu o crestere de 15% a incasarilor, pana la nivelul de 4,8 milioane de lei. Pe termen scurt se are in vedere punerea in functiune a unei noi hale de productie, cu o suprafata de 600 mp, in localitatea Remetea, judetul Bihor.
 
- Care este nivelul de dotare a firmei si cum sunt structurate activitatile?
- In prezent, detinem un teren cu o suprafata de peste 11.000 mp, in judetul Bihor, unde sunt operationale spatiile de birouri, de depozitare si de productie. Activitatea proprie a debutat in anul 1997, cand am pus in functiune prima linie de productie in localitatea Remetea, iar actualmente lucram cu o echipa formata din aproximativ 30 de angajati. In ultimul timp, am realizat un numar important de proiecte si, totodata, am obtinut numeroase distinctii. Suntem implicati in productia de usi de interior si exterior din lemn stratificat (cu o contributie de aproximativ 30% la realizarea cifrei de afaceri), ferestre din acelasi material (65%) si obloane. Ansamblurile din lemn stratificat sunt realizate cu profile din esente de meranti, stejar, pin si molid, fabricate fie in Romania, fie in Polonia, feronerie Roto si geam termoizolant realizat de firma Olin (Brasov). Acestea sunt produse unicat si realizate in principal la comanda. Inca de la debutul activitatii am incercat permanent sa modelam iscusit lemnul, pentru a putea crea produse care sa se incadreze perfect in spatiul dorit. De asemenea, ne dorim sa promovam modele deosebite si inovatoare pe piata de profil si colaboram in acest sens cu designeri de prestigiu.
- La ce tipuri de proiecte se instaleaza produsele Dorafort si unde sunt situate acestea?
- In ultimul timp, ne-am implicat, in principal, in realizarea de proiecte rezidentiale individuale, obiective finantate din fonduri publice, precum si in reabilitari de cladiri istorice sau imobile de interes public, precum restaurante sau hoteluri. Acestea sunt situate la nivel national, activitatile de distributie fiind realizate atat in mod direct, cat si prin intermediul dealerilor colaboratori. In acelasi timp, aproximativ 60% din totalul produselor realizate se exporta in tari precum Franta, Belgia, Austria, Marea Britanie si in Italia. Chiar daca livrarile de acest tip au inregistrat un usor regres in 2020, acestea si-au revenit complet in 2021, iar in 2022 nivelul cererii s-a mentinut la un nivel relativ constant in raport cu anul trecut.
- Ce masuri ati adoptat pentru a mentine activitatea la parametri optimi?
- Chiar daca am traversat o perioada dificila, am reusit sa ne desfasuram activitatea continuu, fara intreruperi si nu a fost necesara adoptarea unor masuri speciale. In plus, in toata aceasta perioada, am reusit sa ne continuam toate proiectele de dezvoltare pe care le-am avut planificate.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Octombrie 2022)

Produse & tehnologii

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
SISECAM
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left