Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 15 Iunie 2024
Hilti
Home - INDEX COMPANII - WINCONCEPT DESIGN SRL
PAGINA PERSONALIZATA


WINCONCEPT DESIGN SRL

WINCONCEPT DESIGN SRL

Adresa: Nr. 400 C, Ceptura de Jos, Judet Prahova
Telefon: 0730 111 195
Fax: 0244-250.637
E-mail: office@windowconcept.ro
Web site: www.windowconcept.ro; www.winconceptdesign.ro
Domenii: Ferestre de mansarda, rulouri & sisteme de umbrire | Tamplarie din PVC | Tamplarie din aluminiu
Descriere activitate
Fabricarea si comercializarea tamplariei din PVC, aluminiu si a sistemelor de umbrire.
Prezentare companie/institutie
WINCONCEPT DESIGN: Actuala criza ne permite reconfigurarea activitatii
 
 
 
 
 
 
Tita Daniel (49 de ani)
Functia/Firma: director general al Window & Façade Technologies;
Experienta profesionala: 20 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Compania Winconcept Design, activa pe segmentul producatorilor de tamplarie din PVC, aluminiu, al rulourilor si al usilor de garaj, a adoptat de urgenta masuri specifice in vederea protejarii personalului, in principal in ceea ce priveste modificarea modalitatii de desfasurare a afacerilor. Astfel, o parte dintre angajati au putut opta pentru munca online, iar cei din fabrica au inceput sa lucreze in echipe, in ture. In continuare, conducerea firmei doreste sa monitorizeze cu atentie fluxul legislativ si canalele informative oficiale, avand in vedere volatilitatea care caracterizeaza situatia pandemiei de Covid-19, atat la nivel local, cat si european sau global.
 
- Ce impact are actuala situatie, marcata de pandemia de Covid-19, asupra companiei si a pietei de profil?
- Raspandirea accentuata a pandemiei de Covid-19 in Europa si implicit in Romania, precum si masurile foarte stricte adoptate de autoritati pentru preventie au efecte semnificative nu doar in viata cetatenilor, ci si pentru societatile din Romania, iar firma Winconcept Design s-a pozitionat, de asemenea, pe aceasta axa. In contextul actual, in care traim intr-o multicriza globala care a lovit toate domeniile de activitate, ne asteptam la o scadere semnificativa pe piata. Un lucru este clar, toata lumea prevesteste multe schimbari mai mult sau mai putin radicale, iar pentru moment totul este instabil. Prin urmare, nu ne ramane decat sa asteptam, sa fim vigilenti, sa luam decizii treptat sau chiar gradual si sa comunicam constant.
- Ce anume recomandati operatorilor pietei de constructii si celor din sectorul de tamplarie termoizolanta?
- Le recomandam sa fie, mai ales, prudenti. Managementul fiecarei societati in parte trebuie sa actioneze in interesul companiei, prin urmare are obligatia sa actioneze cu diligenta si loialitate si sa nu expuna firma unor riscuri, respectiv la pierderi care nu vor putea fi atenuate. In plus, pentru multi dintre noi, pandemia este o oportunitate de a petrece mai mult timp cu familia, prin urmare, nu trebuie sa ne panicam, ci sa ne reconfiguram. Romanii au un mare dar, acela de a se adapta cu usurinta. Poporul roman a trecut de a lungul istoriei prin foarte multe, de aceea credem ca si de data aceasta vom traversa cu bine actuala criza sanitara.
- Care credeti ca vor fi cele mai semnificative efecte ale actualei crize asupra pietei nationale de profil?
- Somajul in randul tinerilor atingea un prag foarte ridicat si inainte de pandemie. Criza actuala accelereaza implementarea automatizarilor pe scara larga, iar somajul va deveni probabil si mai ridicat. In ceea ce ne priveste, suntem pregatiti sa facem fata acestei situatii, prin masuri de reorganizare si redistribuire a sarcinilor. Fabrica noastra a inceput un proces de tehnologizare de acum doi ani, fiind dotata cu o linie de productie de ultima generatie, ceea ce ne-a permis sa pregatim, astfel, o echipa foarte capabila. Suntem prevazatori si in alegerea materiilor prime, pentru ca ne dorim sa oferim clientilor nostri calitate la preturi competitive. De aceea, principalii nostri furnizori Gealan, Cortizo, Aluprof si Valras Prod ne ajuta sa realizam produse de calitate superioara.
(articol aparut in revista TOP-Fereastra, editia Mai 2020)
 

 
SC Winconcept Design SRL este o companie relativ tanara incepand activitatea cu lucrari de mica amploare, dar care prin calitatatea executiei si seriozitate, a dobandit incredere si ulterior experienta, care asigura solutii complete pentru o gama larga de activitati in domeniul fabricarii de usi si ferestre din tamplarie pvc si aluminium precum si sisteme de umbrire. Infiintata in anul 2012, societatea a reusit sa se dezvolte continuu, ajungand astazi o firma respectata in fabricarea si comercializarea de tamplarie PVC, aluminium si rulouri, intr-un domeniu in care calitatea si promptitudinea sunt atribute esentiale, deoarece raspunde cu profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale clientilor sai si este in masura sa gaseasca solutii personalizate de la proiectare pana la executia la cheie a obiectivelor. Societatea se afla intr-un permanent proces de perfectionare, avand totodata grija ca personalul propriu sa fie foarte bine motivat si sa aiba un nivel ridicat al conduitei profesionale, al comportamentului, numarul efectiv al salariatilor la sfarsitul anului 2018 fiind de 25, societatea marindu-si numarul in cursul anului 2019 pana la 32. Obiectivul de baza al companiei noastre este de a oferi produse de inalta calitate in vederea asigurarii conformitatii cu cerintele clientului, cu cerintele legale si eglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului. Sistemul de management implementat ne permite sa avem o organizare interna eficienta, cu proceduri de lucru clar definite, rolul acestora fiind cresterea calitatii muncii noastre si implicit satisfacerea cerintelor beneficiarilor nostri. Societatea are punct de lucru in Mizil, str. Mihai Bravu nr. T10, locatie unde si-a dezvoltat propria hala de productie de 1.300 mp, marind numarul echipamentelor tehnologice de la aprox. 100.000 de lei, in anul 2017, pana la aprox. 2.300.000 de lei, in anul 2018.
 

Produse & tehnologii

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
rehau
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left