Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 12 Iunie 2024
Hilti
Home
SOMFY Romania va avea un nou management din ianuarie 2024
Furnizori de sisteme Publicat de AG&F 14 Nov 2023 16:35
Somfy Romania, lider in automatizarea solutiilor de umbrire si acces in locuinte si cladiri, dar si un jucator cheie in industria smart home, anunta schimbari la nivel de management incepand cu 1 ianuarie 2024, moment in care Vlad Rovo, actualul Country Manager Somfy Romania si Republica Moldova va preda conducerea catre Virgil Lixandru, Sales Manager Somfy Romania si Moldova, alaturi de care a planificat si implementat actiunile de dezvoltare a companiei.
Incepand cu 1 Ianuarie 2024, Vlad Rovo se va alatura echipei globale de Sales Excellence din cadrul Somfy Group, unde va fructifica experienta acumulata in cei peste 17 ani de activitate, pentru a implementa proiecte de digitalizare cu rol transformational in activitatea echipelor de vanzari ale filialelor grupului. 
In perioada 2017 - 2023, sub managementul lui Vlad Rovo, compania a regandit abordarea locala, prin inaugurarea de noi puncte de lucru, extinderea acoperirii in teritoriu si modificarea fluxurilor logistice, a lansat pe piata locala solutiile de casa inteligenta, precum si tehnologia IO-homecontrol, game de produse inteligente pentru supravegherea video si controlul temperaturii, doua programe in care au fost inrolati partenerii specializati - Somfy Expert si Lead Management si a aderat in organizatii cu focus pe eficienta energetica. 
Astazi, compania si-a triplat cifra de afaceri, inregistrand 21,5 milioane de lei in anul 2022,  are peste 4.000 de locuinte inteligente care sunt conectate prin platforma Somfy si peste 30.000 de dispozitive pe care acestea le controleaza: sisteme de umbrire, automatizari de acces, senzori, termostate, camere video si echipamente compatibile de la parteneri industriali, conform datelor la nivel de Grup.
”Sunt mandru sa las in urma o echipa unita si bine pregatita, alaturi de care am construit o companie solida, un business de trei ori mai mare astazi fata de momentul preluarii, cu o infrastructura moderna si un grad ridicat de digitalizare, cu programe de loializare si de marketing pentru reteaua de parteneri, cu procese si politici comerciale clare si transparente si, nu in ultimul rand, cu un brand awareness crescut in randul consumatorilor. Virgil a fost alaturi de mine in ultimii ani si am convingerea ca, sub indrumarea lui, echipa Somfy Romania va continua si va accelera aceasta poveste de succes, contribuind la cresterea gradului de siguranta, confort si eficienta energetica a locuintelor din Romania, intr-un moment in care sustenabilitatea nu mai este o optiune, ci un imperativ”, a declarat Vlad Rovo, Country Manager Somfy Romania si Moldova.
Din noua sa pozitie, Virgil Lixandru va prelua, pe langa responsabilitatile curente, si departamentul customer service, urmand sa raporteze la nivel regional catre Martin Salomé - Business Unit Manager Baltics & Romania, conform noii structuri organizationale a companiei franceze. 
Incepand cu anul viitor, Virgil Lixandru va coordona pe piata din Romania o echipa de 8 persoane, alaturi de care va continua cresterea cifrei de afaceri, va consolida si dezvolta portofoliul de clienti si proiecte, urmarind sa intareasca pozitia de lidership a companiei si sa implementeze viziunea si valorile grupului: inovare constanta, centrarea pe client, bunastarea echipei, sustenabilitate si excelenta.
”Sunt onorat sa preiau conducerea operatiunilor Somfy Romania si Moldova si voi continua eforturile de crestere si evolutie ale companiei alaturi de colegii mei, adaptandu-ne constant la provocarile industriei in continua transformare. Concret, urmaresc sa ne mentinem o crestere profitabila, sa ne intarim relatiile cu partenerii de business, sa continuam digitalizarea proceselor, sa aducem sustenabilitatea in toate zonele companiei, sa crestem echipa si sa integram tehnologiile si solutii inteligente Somfy in cat mai multe proiecte rezidentiale si comerciale”, a declarat Virgil Lixandru, Sales Manager Somfy Romania si Moldova.
In ultimii 4 ani, Virgil a coordonat vanzarile companiei din pozitia de Sales Manager Romania & Rep. Moldova, contribuind la dezvoltarea parteneriatelor stabile si de incredere cu clientii Somfy, dar si la cresterea proiectelor comerciale de pe plan local. 
Inainte de a se alatura companiei Somfy, acesta a acumulat o experienta de aproximativ 15 ani in vanzari, business development si marketing in cadrul mai multor companii din industrie.
 
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left