Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 12 Iunie 2024
Hilti
Home - INDEX COMPANII - TEHNIC CLIMA SRL
PAGINA PERSONALIZATA


TEHNIC CLIMA SRL

TEHNIC CLIMA SRL

Adresa: Strada Lupului nr. 100 bis, Zalău, Judet Sălaj
Telefon: 0260/619.898
Fax: 0260/619.898
Mobil: 0743-093.163
E-mail: office@tehnic-clima.ro
Web site: www.tehnic-clima.ro
Domenii: Tamplarie din PVC
Descriere activitate
Producător de tâmplărie din PVC.
Prezentare companie/institutie
TEHNIC CLIMA: Potential deosebit de dezvoltare pentru piata nationala in 2024
 
 
 
 
 
 
Cristian Iancau (45 de ani)
Functia/Firma: manager, Tehnic Clima;
Experienta profesionala: 17 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Compania Tehnic Clima, cu sediul in localitatea Zalau (judetul Salaj), activeaza integral pe segmentul realizarii tamplariei din PVC, pe care o produce cu profile Rehau (seriile 70, Synego si Geneo) si Gealan (seriile 8000 si 9000), feronerie Maco Multimatic cu inchidere prin blocatori tip "ciuperca" si geam termoizolant fabricat de un producator dintr-un judet invecinat. Managerul firmei, Cristian Iancau, mai precizeaza ca societatea pe care o administreaza detine o capacitate de productie de 8.000 mp/ luna, pe care, in 2021, a exploatat-o in proportie de 75% din total.
 
- Cum au evoluat, in ultimul timp, rezultatele financiare ale firmei?
- Cifra de afaceri s-a majorat cu aproximativ 40% in 2021, fata de 2020, ceea ce ne-a determinat sa ne propunem pentru anul 2022 o mentinere a vanzarilor, pentru a ne putea stabiliza productia de tamplarie termoizolanta si pentru a putea fi cat mai aproape de colaboratori, urmand ca, in 2023, sa revenim cu o crestere puternica, odata cu dezvoltarea pietei. Din pacate, evolutia preturilor la materiile prime a avut un impact puternic atat asupra vanzarilor de pe intreg segmentul de tamplarie termoizolanta, cat si asupra firmei noastre. De-abia spre finalul lui 2022 s-a mai remediat situatia in mediul economic, probabil datorita faptului ca beneficiarii s-au obisnuit cu noile preturi si le-au acceptat.
- Care a fost evolutia comenzilor din ultima perioada?
- Anul trecut a fost unul excelent din punct de vedere al vanzarilor, insa a fost o provocare sa facem fata avalansei de comenzi atat din punct de vedere al productiei, cat si al logisticii. Estimam ca 2022 va fi un an de consolidare a relatiilor cu partenerii si ne va permite sa ne organizam mai eficient productia si logistica, punand bazele unei cresteri semnificative a vanzarilor din 2023. Totusi, estimam ca perspectivele segmentului de tamplarie din PVC vor fi mai putin vizibile, spre deosebire de 2024, care va fi un an cu un potential sporit, asta in cazul in care evolutia razboiului din Ucraina nu va avea fie o turnura spectaculoasa, in sensul ajungerii la un armistitiu sau chiar la pace, fie una neasteptata (dar eventual deja estimata), prin escaladarea conflictului militar intr-un mod distructiv mult mai intens.
- Ce modalitati de distributie ati implementat?
- Comercializarea produselor finite proprii se realizeaza prin intermediul unei retele de dealeri active la nivelul judetelor Cluj, Bihor, Bistrita-Nasaud, Maramures, Satu Mare si Salaj, precum si prin intermediul partenerilor aflati pe pietele externe din Italia, Franta, Germania, Marea Britanie si Belgia. Totodata, ne comercializam tamplaria din PVC si prin intermediul biroului de vanzari directe, care este operational pentru clientii finali la nivelul judetului Salaj. Ponderea vanzarilor externe se situeaza in prezent in jurul cotei de 30% din total, diferenta de 70% constituind vanzari ce se efectueaza pe teritoriul Romaniei. Am vandut, in principal, ferestre si usi din PVC fabricate cu profile Rehau Synego (30% din total), Rehau 70 (aproape 10%), Rehau Geneo (5%), respectiv Gealan S8000 (40%) si Gealan S9000 (15%).
(articol aparut in revista Fereastra, editia Noiembrie/Decembrie 2022)

Produse & tehnologii

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
rehau
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left