Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - VEKA & MULLENLOWE: Calendarul de 50 de ani
VEKA & MULLENLOWE: Calendarul de 50 de ani
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 08 Aug 2017 14:19
Fila cu fila, VEKA si MullenLowe au adunat cei 50 de ani de durabilitate a tamplariei termoizolante realizate din profile PVC, exclusiv clasa A, in noua campanie „Calendarul de 50 de ani”. Pornind de la aceasta caracteristica de baza a ferestrelor VEKA si principalele beneficii ale produselor sale, MullenLowe a unit fiecare pagina din expertiza companiei intr-un calendar de 2 metri lungime si 18.256 de file care sa ocupe un loc de onoare in casa oricarei familii.
Astfel, „Calendarul de 50 de ani” a devenit personajul principal al campaniei dezvoltate de MullenLowe pentru VEKA, ce prezinta, intr-un spot plin de umor, viata familiei Munteanu, care investeste in solutii de calitate germana si, implicit, in confortul, siguranta si durabilitatea unor produse de clasa A.
„Am ales o componenta vizuala puternica pentru a vorbi publicului despre diferentiatorul VEKA: durabilitatea profilelor de clasa A. 50 de ani a devenit elementul cheie pentru a capta interesul si a spori increderea cumparatorilor atunci cand acestia trebuie sa decida care sunt cele mai bune solutii pentru nevoile si cerintele lor. 50 de ani nu este doar un numar, ci o suita de intamplari, evenimente, emotii si trairi prin asocierea lui cu viata unei familii. Pentru ca VEKA este partenerul de zi cu zi al oricarei familii, pentru o perioada foarte lunga de timp. Chiar pentru toata viata!”, spune Alexandru Oancea, Marketing Manager VEKA Romania.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left