Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 15 Iunie 2024
Hilti
Home - INDEX COMPANII - INDUSTRIAL CONEX VMC SRL
PAGINA PERSONALIZATA


INDUSTRIAL CONEX  VMC SRL

INDUSTRIAL CONEX VMC SRL

Adresa: B-dul Republicii nr. 329, Ploiesti, Judet Prahova
Telefon: 0244/599.631
Fax: 0244/599.631
E-mail: marketing@industrialconex.ro
Web site: www.industrialconex.ro
Domenii: Pereti cortina & placari | Tamplarie din PVC | Tamplarie din aluminiu
Descriere activitate
Producator de tamplarie termoizolanta; constructii metalice si comercializarea mai multor categorii de produse, precum sere, balustrade, trape de fum si sisteme de compartimentare interioara din sticla.
Prezentare companie/institutie
INDUSTRIAL CONEX: Posibila crestere pe piata interna de tamplarie
 
Managerii companiei Industrial Conex VMC, din Ploiesti au anuntat, pentru exercitiul financiar ce tocmai s-a incheiat, o crestere cu 15% a cifrei de afaceri fata de nivelul de 6 milioane de lei din 2012. La realizarea vanzarilor, contributia predominanta o au activitatile din domeniul tamplariei termoizolante (60% din total), diferenta constand in fabricarea de constructii metalice si comercializarea de sere, balustrade, trape de fum si sisteme de compartimentare interioara.
 
Cosmin Popovici (42 de ani)
Functia/Firma: director tehnic si de productie, Industrial Conex VMC;
Experienta profesionala: 17 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
- Indicati principalele proiecte imobiliare pentru care efectuati livrari.
- Efectuam livrari la nivel national atat pentru proiecte de interes public, cat, mai ales, pentru obiective finantate din fonduri private. Cele mai numeroase comenzi din 2013 au vizat realizarea de sedii de firme, cladiri de birouri, imobile pentru institutii private (cum ar fi Liceul Francez „Anna de Noailles”, din Bucuresti) si retele de magazine, firma noastra avand o colaborare traditionala cu societatile care administreaza centrele Kaufland, Lidl si Mega Image. Printre cele mai importante proiecte pentru care furnizam, in acest moment, produse specifice se distinge si Hotel Sky, unde am livrat tamplarie din aluminiu si pereti cortina. Obiectivul are termenul de finalizare stabilit pentru luna februarie 2014.
- Prezentati oferta proprie de sisteme specifice.
- In domeniul principal de activitate, realizam fatade cortina din aluminiu (40% din productie), tamplarie din aluminiu si PVC (20%), alte ansambluri metalice (10%) si fatade ventilate, comercializand, totodata, copertine, parasolare, luminatoare, jaluzele exterioare si obloane (marcile Warema, Dekoflex, Analko si MCA). Pentru realizarea fatadelor si ferestrelor din aluminiu utilizam sisteme Schüco, Reynaers, Aluprof si Alumil, iar la fabricarea peretilor cortina tip „spider”, marcile Sadev si Lily System. Pentru fatadele ventilate folosim materiale livrate de Creaton, Trespa, Bond sau Steni, piatra naturala, travertin, marmura si granit. De asemenea, tamplaria din PVC se realizeaza cu sisteme Rehau, cea din otel (rezistenta la foc), cu Jansen, luminatoarele cu Schüco (si sticla securizata), iar parasolarele cu Alumil.
- Care sunt noutatile din oferta sortimentala din acest an?
- In topul vanzarilor se afla, in acest moment, tamplaria si fatadele Schüco, iar beneficiarii ne-au solicitat preponderent, anul trecut, produse din gama medie de pret. Dintre sortimentele noi pe care le-am lansat in 2013, am putea indica sistemele de compartimentare interioara si exterioara de tip U Glass, iar printre furnizorii cu care am demarat colaborari se afla compania Aluprof. In ceea ce priveste oferta noastra, am remarcat, in acest interval, o tendinta de mentinere a ritmului de crestere specific cererilor pentru ansamblurile rezistente la foc.

INDUSTRIAL CONEX: Possible increase on the domestic joinery market in 2014
The managers of Industrial Conex VMC from Ploiesti announced a 15% increase in turnover for the financial year that has just ended, compared to the 6 million RON achieved in 2012. The main sales contribution was made by the activities concerning the thermal insulating joinery area (60% out of total), whils the difference was produced by the manufacturing of metal constructions and the commercializing of several product categories, such as greenhouses, handrails, smoke vents and interior glass partitioning systems. The company makes deliveries nationwide and the most important projects to which it took part last year are represented by the modernization of the French High School ”Anna de Noailles” in Bucharest.
(articol aparut in Fereastra, editia ianuarie/februarie 2014 )

Produse & tehnologii

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
TSV
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left