Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 15 Iunie 2024
Hilti
Home - INDEX COMPANII - MARIANTHERM SRL
PAGINA PERSONALIZATA


MARIANTHERM SRL

MARIANTHERM SRL

Adresa: Str. Principala nr. 327 A, Livezeni, Judet MURES
Telefon: 0265/260.139
Fax: 0265/260.139
Web site: www.mariantherm.ro
Domenii: Pereti cortina & placari | Tamplarie din PVC | Tamplarie din aluminiu
Descriere activitate
Executie de pereti cortina, tamplarie aluminiu si PVC, placari exterioare si fatade ventilate.
Prezentare companie/institutie
MARIANTHERM: Prezenta de succes pe pietele din Marea Britanie si Irlanda
 
 
 
 
 
 
Andrei Mihaescu (30 de ani)
Functia/Firma: director de productie, Mariantherm;
Experienta profesionala: 8 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Fabricantul de tamplarie termoizolanta din aluminiu si pereti cortina Mariantherm, cu sediul in judetul Mures, isi livreaza cea mai mare parte a productiei la export, fiind prezent, in principal, pe pietele din Marea Britanie si Irlanda. Unul dintre cele mai importante contracte aflate, in prezent, in derulare este cel cu reteaua de magazine Lidl, Mariantherm realizand, dupa cum declara Andrei Mihaescu, directorul de productie al firmei, aproximativ 60 de magazine in Marea Britanie si inca 12, in Irlanda.
 
- Detaliati activitatea pe care o derulati pe pietele externe.
- Ne-am specializat in realizarea de fatade speciale, pe care tot noi le proiectam si le punem in executie. In Marea Britanie si Irlanda, ne implicam, mai ales, in implementarea unor proiecte de retail si rezidentiale, cererea fiind foarte mare. In ceea ce priveste reteaua de magazine Lidl, in Marea Britanie, odata cu acordarea autorizatiei de construire, i se impune dezvoltatorului ca in vecinatatea magazinului sa mai construiasca fie alte magazine, un pub, o clinica sau un bloc de locuinte. In Irlanda, magazinele au dimensiuni mult mai mari decat cele din Romania, iar in prezent avem in executie unele in Dublin si Donegal. Actualmente, lucram si la un hotel in Londra, respectiv la un centru de recuperare, o scoala si o benzinarie Texaco in Irlanda. Suntem activi foarte mult si pe segmentul rezidential, cu ansambluri termoizolante speciale, iar la proiectele la care ne sunt solicitati pereti cortina, putem livra si tamplarie din lemn-aluminiu. Totodata, intr-o masura mai mica, suntem prezenti si pe piata din Germania.
- Care este sistemul folosit pentru proiectele de la export?
- Pe langa faptul ca proiectam lucrarile in regie proprie, avem echipe mobile pentru montaj. Punem la dispozitia angajatilor care fac parte din aceste echipe cele mai bune conditii, cum ar fi transportul cu avionul sau cazare de foarte buna calitate in amplasamente inchiriate special pentru ei si in care gasesc conditii de hotel. Deplasarea la lucrari se face cu autoturismele companiei, iar timpul pe care il petrec departe de familii la lucru este de maximum 2-3 saptamani, dupa care revin in tara. Echipele noastre sunt foarte sudate, pentru ca le oferim angajatilor, pe langa conditii salariale deosebite, si o relatie de lucru speciala, mai mult decat colegiala, bazata pe comunicare si foarte mult respect, motiv pentru care angajatii nostri dau tot ce este mai bun in activitatea lor.
- Ce produse si servicii puneti la dispozitia colaboratorilor?
- Aproximativ 20% din activitatea proprie este reprezentata de activitati de proiectare. In acelasi timp, ne axam foarte mult pe activitati de consultanta. Realizam fatade din aluminiu speciale doar cu sisteme Schuco si vitraje de la Moldoglass, fabricand inclusiv ansambluri termoizolante high-tech insulated. Oferim, totodata, servicii de placare cu materiale compozite, precum si usi glisante cu fotocelula, parasolare, sisteme de ventilatie, copertine din sticla, jaluzele Warema etc.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Martie/Aprilie 2020)

Produse & tehnologii

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
TSV
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left