Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 15 Iunie 2024
Hilti
Home - INDEX COMPANII - Producatori de tamplarie - Pereti cortina & placari - .TOP 500 - Producatori de Tamplarie & Geam Termoizolant 2023
PAGINA PERSONALIZATA


.TOP 500 - Producatori de Tamplarie & Geam Termoizolant 2023

.TOP 500 - Producatori de Tamplarie & Geam Termoizolant 2023

Adresa: Bucuresti, ., Judet
Telefon: 021-336.04.16 , 021-336.04.17
Fax: -
E-mail: abonamente@agendaconstructiilor.ro
Web site: www.fereastra.ro
Domenii: Pereti cortina & placari | Tamplarie din PVC | Tamplarie din aluminiu | Tamplarie lemn stratificat | Geam termoizolant
Descriere activitate
TOP 500 - Producatori de Tamplarie & Geam Termoizolant 2023
Prezentare companie/institutie
Informatiile esentiale cuprinse in lista TOP 500 - Producatori de Tamplarie & Geam Termoizolant 2023, pe baza carora s-au elaborat consideratiile de fata - o adevarata "oglinda a pietei" -, includ analiza activitatii din ultimii 15 ani a principalelor companii specializate in domeniu din Romania, realizata pe baza datelor incluse in rapoarte si comunicari oficiale. Datele din noua lista releva modificari esentiale inregistrate in sectorul de ferestre si fatade in perioada anilor 2008-2023. Pornind de la o lista extinsa de companii implicate pe piata specifica (active sau in insolventa), au fost selectate informatiile valide dintr-un document intermediar cu peste 1.100 de societati care sunt ordonate dupa mai multe criterii, printre care se afla si un clasament in conformitate cu nivelul cifrei medii de afaceri realizate in anii 2020-2022. Trebuie precizat, inca o data, ca nivelul cifrei de afaceri a fiecarei companii in parte a fost ponderat, astfel incat sa reprezinte exclusiv vanzarile efective de tamplarie si/sau geam termoizolant, dar ordinea efectiva din clasament reflecta nivelul cifrelor de afaceri totale din 2022.

Cifrele de afaceri ale firmelor producatoare de ferestre, usi, fatade si geam termoizolant pot fluctua mult în funcție de momentul facturarii produselor si serviciilor. Pentru a avea o perspectiva realista asupra activitații, clasamentul TOP 500 ia în calcul și media cifrelor din ultimii 3 ani.
Companiile aflate în insolvența sau faliment sunt excluse.
Clasamentul este actualizat si publicat in fiecare editie a revistei Agenda Constructiilor & Fereastra.

Pentru a afla noile date si informatii disponibile, va invitam sa va abonati - click aici!
 

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left