Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 15 Iunie 2024
Hilti
Home - INDEX COMPANII - FEREASTRA FOREST
PAGINA PERSONALIZATA


FEREASTRA FOREST

FEREASTRA FOREST

Adresa: Str. Mare a Unirii nr. 10, Focsani, Judet Vrancea
Telefon: 0765-005.240
Fax: -
E-mail: contact@fereastraforest.ro
Web site: www.fereastraforest.ro
Domenii: Tamplarie din PVC
Descriere activitate
Tâmplărie din PVC cu geam termoizolant, rulouri, uși de garaj, compartimentări
Prezentare companie/institutie
VNFFF exporta peste 65% din ansamblurile termoizolante fabricate
 
 
 
 
 
 
Catalin Paduraru (38 de ani)
Functia/Firma: fondator, grupul de firme format din companiile VNFFF si Fereastra Forest;
Experienta profesionala: 14 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Anul acesta, compania VNFFF, membra a unui grup de firme alaturi de societatea Fereastra Forest, a urmarit o dezvoltare sustenabila a afacerii, bazata pe trei piloni principali - modernizarea tehnologica, dezvoltarea resursei umane si imbunatatirea experientei clientilor. Astfel, societatea s-a concentrat pe investitii semnificative in vederea consolidarii pozitiei pe piata. Catalin Paduraru, fondatorul grupului, a precizat ca una din prioritatile majore ale activitatii anului 2023 a fost reprezentata de modernizarea echipamentelor de productie, investitie in valoare de peste 200.000 euro. In acelasi timp, sunt pregatite investitii ce vor depasi 20.000 euro in formarea si specializarea angajatilor, intrucat conducerea grupului considera ca o echipa bine pregatita si motivata este cheia succesului. Si nu in ultimul rand, managementul firmei se afla in faza de proiectare si obtinere a autorizatiilor pentru un nou showroom de prezentare, unde clientii se vor putea bucura de o experienta interactiva si inspirationala.
 
- Cum este structurata activitatea firmei in acest an?
- Gama proprie de produse include, in prezent, ferestre ce au o contributie de 50% la totalul livrarilor, usi principale de trafic pentru locuinte (30%), usi de balcon (10%), precum si sistemele speciale (oscilobatante si de tip "slide"). Aceasta structura echilibrata reflecta eforturile pe care le depunem pentru a oferi solutii adaptate pentru fiecare proiect in parte. Anul acesta am lansat pe piata un produs inovator de varf - Rehau ARTEVO. Produsul are un aspect de inalta calitate si performante sporite care il diferentiaza pe piata si il recomanda beneficiarilor. Estimam ca extinderea gamei de produse, imbunatatirea experientei clientilor si continuarea planurilor de dezvoltare vor sustine obtinerea unei cresteri a cifrei de afaceri la nivel de grup in acest an de cel putin 15%. In 2022, rezultatele financiare proprii au inregistrat o evolutie buna si o majorare semnificativa de 20% fata de 2021, situatie care a fost rezultatul unei combinatii intre strategiile eficiente de vanzari si extinderea bazei de clienti.
- Ce puteti sa ne spuneti despre originea grupului?
- Grupul nostru de firme are sediul in localitatea Focsani (judetul Vrancea) si activeaza in domeniul productiei ferestrelor si usilor termoizolante din PVC de peste 14 ani. Sub umbrela unei initiative de familie, ne-am angajat sa aducem in atentia clientilor solutii inovatoare si de calitate, dedicate celor mai diverse cereri. Firma VNFFF reprezinta coloana vertebrala a grupului, cu activitate in domeniul productiei tamplariei termoizolante din PVC, in timp ce societatea Fereastra Forest se ocupa intr-un mod inovator de furnizarea de servicii speciale, solutii personalizate si vanzari.
- Care este strategia abordata in vederea distributiei produselor?
- Pentru distributia produselor adoptam o solutie cuprinzatoare si eficienta, iar la nivel national colaboram strans cu o retea de dealeri, furnizand ansambluri personalizate pentru fiecare client in parte. In 2022, operatiunile de export au reprezentat aproximativ 68% din vanzarile totale si s-au derulat in tari precum Italia, Belgia, Germania si Franta, unde avem in derulare parteneriate solide de afaceri.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Septembrie 2023)

Produse & tehnologii

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left