Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 15 Iunie 2024
Hilti
Home - INDEX COMPANII - PRO CONFORT WINDOWS SRL
PAGINA PERSONALIZATA


PRO CONFORT WINDOWS SRL

PRO CONFORT WINDOWS SRL

Adresa: Str. Aurel Vlaicu nr. 8, Afumati, Judet Ilfov
Telefon: 021/350.41.21
Fax: 021/351.79.60
Mobil: 0720-777.610
E-mail: comenzipvc@proconfort.ro
Web site: www.proconfort.ro
Domenii: Producatori de tamplarie
Descriere activitate
Producator de ferestre si usi din PVC.
Prezentare companie/institutie
PRO CONFORT WINDOWS si-a propus dublarea businessului, in acest an
 
 
 
 
 
 
Alfredo-Carlos Mihai (25 de ani)
Functia/Firma: manager de vanzari, Pro Confort Windows;
Experienta profesionala: 4 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Obiectivul financiar al companiei Pro Confort Windows pentru anul 2024 este reprezentat de dublarea cifrei de afaceri, acesta urmand sa fie indeplinit prin extinderea retelei nationale si internationale de parteneri. In prezent, livrarile firmei se realizeaza atat direct (prin intermediul showroom-ului propriu si la proiecte imobiliare), cat si indirect (printr-o retea de parteneri extinsa pe plan national si international). Alfredo-Carlos Mihai, managerul de vanzari al firmei, precizeaza ca in 2023 a fost inregistrata, de asemenea, o crestere de aproximativ 10% a rezultatelor financiare, in raport cu valoarea acestora din 2022.
 
- Care au fost principalele provocari ale anului 2023 si ce masuri ati adoptat pentru contracararea acestora?
- Principala provocare a anului 2023 a venit odata cu diminuarea numarului de proiecte rezidentiale, precum si cu amanarea sau chiar anularea unor proiecte publice. Acestea au determinat o lipsa de predictibilitate nu doar pentru noi, ci si pentru ceilalti producatori de tamplarie termoizolanta.
- Cum v-a afectat activitatea scumpirile preturilor la materiile prime si cum estimati ca vor evolua in continuare?
- Probabil ca foarte putini ar fi putut prevedea multitudinea de materiale care se importau in realitate din Ucraina, iar blocajul generat de razboi a afectat o buna parte din furnizorii de materie prima. Acest lucru ne-a fortat sa cautam noi alternative, pastrand, in acelasi timp, costurile la acelasi nivel, pentru a ramane competitivi pe piata. Majoritatea indicatorilor economici ne arata ca pretul materiilor prime se va majora in continuare. Principalul motiv pentru acest lucru este scumpirea fortei de munca, de aceasta data influentata de doua aspecte - migrarea specialistilor in tarile vestice si scaderea nivelului de trai.
- Ce estimari aveti in ceea ce priveste cererea pentru produsele pe care le comercializati, avand in vedere noile exigente referitoare la eficienta energetica, digitalizare si automatizare?
- Din studiile de piata efectuate, credem ca, in ansamblu, cererea de tamplarie termoizolanta se va inscrie pe un trend ascendent pe termen mediu, insa si cerintele vor fi pe masura. Piata pare ca s-a apropiat ca principii mult de cea vestica si incepe sa puna pret atat pe protejarea planetei, prin reducerea consumului energetic al locuintei, cat si pe confort, clientii alegand produse mai performante si calitative ce indeplinesc noile cerinte si standarde NZEB. Suntem pregatiti pentru aceste tendinte si am inclus deja in portofoliu produse si materiale certificate NZEB.
- Care este, in prezent, structura portofoliului propriu?
- In prezent, oferim clientilor solutii complete pentru proiectele lor. Astfel, producem si distribuim ferestre si usi din PVC si aluminiu, pereti cortina si accesorii, precum glafuri, plase de protectie impotriva insectelor, rolete si rulouri exterioare. In 2024, avem in vedere sa ne extindem portofoliul pe segmentul balustradelor si pe cel al pergolelor de aluminiu.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Mai 2024)
 

 
PRO CONFORT WINDOWS: Peste un deceniu de experienta in domeniul realizarii de tamplarie din PVC 
Specializata de peste 10 ani în productia de tamplarie termoizolanta din PVC, compania Pro Confort Windows, din judetul Ilfov, s-a axat pe popularizarea unor solutii cat mai complexe, în vederea îndeplinirii celor mai exigente cereri ale beneficiarilor si idei ale arhitectilor. Compania a reusit sa dezvolte astfel, in timp, sisteme de anvelopare fiabile si complete, cu nenumarate alternative in ceea ce priveşte profilul, culoarea, accesoriile sau forma, rigidizarea fiind realizata cu armaturi din otel zincat. Rezultatul este reprezentat de produse estetice, robuste, rezistente, usor de instalat si de folosit. In afara de gama principala de usi si ferestre termoizolante din PVC - care reprezinta aproximativ 90% din vanzarile firmei - in oferta generala se mai regasesc si alte tipuri de produse, precum rulouri, plase de protectie impotriva insectelor, sisteme de ventilare sau glafuri. De asemenea, Pro Confort Windows cauta permanent metode de diversificare si imbunatătire calitativa si cantitativa a paletei sortimentale, precum si maniera cea mai potrivita de colaborare cu clientii.
 
Noile utilaje achizitionate anul acesta au completat in mod optim dotarile firmei 
In cadrul unitatii de productie a companiei Pro Confort Windows sunt operationale utilaje moderne care asigura performanta sporita si productivitate, oferind garantia executiei unor produse de inalta calitate. Dintre acestea se disting instalatiile şi masinile automate Elumatec si Wegoma (Germania), precum si o serie de alte echipamente, cum ar fi cele de tip CNC (de taiere, cu alimentare automata din magazia de profile si de debavurare), centre de prelucrare, linii de sudura la patru capete, respectiv mai multe tipuri de masini - de lipit la patru capete, semiautomate pentru montajul feroneriei, pentru taiat bagheta, pentru calat sticla etc. In 2015, au fost achizitionate noi utilaje, valoarea investitiei situandu-se la peste 100.000 de euro. Gratie acestor echipamente, capacitatea de fabricatie a producatorului se situeaza la un nivel cuprins intre 200 si 250 unitati/zi, in 2014 aceasta fiind exploatata in proportie de 80% din total. Ferestrele si usile sunt produse in conformitate cu cele mai noi standarde de calitate, siguranta si eficienta energetica, fiind certificate cu marcajul CE. In acelasi timp, sistemele de management implementate atesta faptul ca toate activitatile productive sunt indreptate deopotrivă spre indeplinirea cerinţelor beneficiarilor şi protejarea mediului inconjurator.
 
Noi modele de tamplarie termoizolanta completeaza constant oferta sortimentala 
În domeniul realizarii tamplariei din PVC, în oferta Pro Confort Windows se regasesc trei game de ferestre (Confort 80+, Confort 70+ si Confort 70), precum si mai multe tipuri de usi (rezidentiale, glisante, culisante cu ridicare - HST si oscilo-culisante in forme si tipo-dimensiuni diverse). In procesul de executie a ansamblurilor se folosesc profile Gealan, feronerie Roto sau G-U si geam termoizolant fie realizat in regie proprie, fie furnizat de Agoterm, Glass Design sau alte societati de profil. Produsele cel mai bine comercializate in ultimul timp au fost ferestrele realizate din profile Gealan cu 6 camere, iar cele mai noi modele din oferta sunt ferestrele cu toc de renovare sau cele cu trei garnituri.
 
Livrari constante de produse pentru proiecte imobiliare pe plan intern si extern 
Livrarile producatorului de tamplarie se realizeaza pe intreg teritoriul tarii atat direct, cat si prin intermediul colaborarilor cu o retea de peste 40 de dealeri. In acelasi timp, aproximativ 30% din productia totala se furnizeaza pentru proiecte de reabilitare termica, iar o cota de 10% ajunge catre pietele externe din Franta, Belgia, Italia si Germania. Pro Confort incearca permanent sa-si extinda reteaua de colaboratori prin dezvoltarea unor parteneriate noi, profitabile si de durata, in sprijinul carora asigura solutii pentru amenajarea magazinului, suport logistic si de vanzari, software specializat, acces la produse de top etc. In acelasi timp, clientii finali beneficiaza si de montaj profesionist, prin intermediul a 15 echipe specializate în instalarea tâmplăriei şi al altora două pentru montajul glafurilor de exterior/interior. Cele mai numeroase comenzi din ultimul timp au fost realizate in localitatile Bucuresti, Ploiesti, Calarasi si Slobozia, pentru proiecte private cu destinatie de locuinta. In acelasi timp, unul dintre cele mai importante ansambluri rezidentiale pentru care Pro Confort Windows a efectuat livrari in ultima perioada este reprezentat de proiectul Timisoara 58 Apartments, dezvoltat pe o suprafata de 32.000 mp, pe terenul unei foste fabrici din vestul Capitalei. In cadrul acestuia au fost finalizate deja trei imobile (P+6E), respectiv 243 de apartamente, de tip garsoniera ori cu doua, trei sau patru camere, care au fost prevazute de Pro Confort cu ferestre care integreaza sticla Low-E si profile pentacamerale.
 
Organizarea optima a echipei si a activitatii, determina rezultate optime ale firmei 
Din punctul de vedere al managerilor Pro Confort Windows, succesul pe piata al companiei este datorat celui mai important patrimoniu pe care aceasta îl detine - si anume cel uman. De asemenea, a contat foarte mult si a facut diferenta pe piata organizarea activitatii pe departamente, respectiv vanzari, relatii cu beneficiarii, proiectare, productie, transport, executie si montaj. Totodata, pentru contracararea efectelor negative ale recesiunii, firma a recurs la masuri precum renegocierea preturilor cu furnizorii, respectiv reorganizarea productiei, pentru o mai buna eficientizare a costurilor operationale sau optimizarea transporturilor. Totodata, rezultatul eforturilor depuse in anii de activitate este reputatia unei firme care se ghideaza dupa motto-ul «Excelenta în tot ceea ce facem». Informatii suplimentare, la www.proconfort.ro

Produse & tehnologii

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
SISECAM
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left