Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 15 Iunie 2024
Hilti
PAGINA PERSONALIZATA


DANPROD SRL

DANPROD SRL

Adresa: Str. Galean nr. 78, Targu Ocna, Judet Bacau
Telefon: 0234/342.451
Fax: 0234/342.451
E-mail: danprod@gmail.com
Web site: www.danprod.ro
Domenii: Tamplarie lemn stratificat
Descriere activitate
Fabricarea tamplariei din lemn triplu stratificat
Prezentare companie/institutie
DANPROD: Comenzi speciale de tamplarie din lemn, pentru cladiri istorice
 
 
 
 
 
 
Dan Cucu (55 de ani)
Functia/Firma: administrator, Danprod;
Experienta profesionala: 30 de ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
In ultima perioada, compania Danprod, specializata in productia de tamplarie din lemn stratificat si parchet, s-a implicat preponderent in realizarea de comenzi speciale, in principal pentru cladiri istorice. Dan Cucu, administratorul Danprod, precizeaza faptul ca firma se implica si in realizarea de proiecte finantate din fonduri publice, chiar daca prin intermediari. Intrucat preturile care se solicita la licitatii sunt foarte mici, numarul lucrarilor de acest tip este mai mic. Principala categorie de clienti din Romania ai firmei sunt, astfel, cei cu venituri peste medie. De asemenea, pe plan international sunt adjudecate lucrari rezidentiale, dar si proiecte ce vizeaza sedii de firme, obiective publice, unitati de invatamant sau lacasuri de cult.
 
- In ce zone va distribuiti preponderent produsele?
- In Romania, livrarile se realizeaza la nivel national. Realizam si exporturi, pe pietele din Germania, Belgia, Franta si Italia, unde ajunge aproximativ 30% din totalul productiei de ansambluri termoizolante.
- Mentionati care sunt principalele proiecte de dezvoltare a activitatii pe care le aveti in vedere pentru 2022.
- Cel mai important proiect de investitii pe care il derulam anul acesta este reprezentat de constructia unei noi hale de productie a usilor, cu o suprafata de 1.200 mp, in aceeasi incinta cu fabrica actuala. De asemenea, in cadrul programului ElectricUp, instalam panouri fotovoltaice de 50 kWp si o statie de incarcare a masinilor electrice, proiect in valoare de aproape 100.000 de euro. Nu in ultimul rand, ne-am majorat capacitatea centralei proprii pe baza de biomasa, prin investitii in tocatoare si platforme betonate. Aceste investitii ne vor ajuta sa producem energie ieftina pentru consumul din lunile de iarna. Desi ne este greu sa facem estimari exacte in ceea ce priveste evolutia incasarilor proprii, pentru 2022 avem in vedere cel putin sa ne mentinem cifra de afaceri la nivelul de 7,9 milioane de lei, inregistrat in 2021.
- Precizati ce masuri ati adoptat, anul acesta, pentru a face fata conditiilor provocatoare de piata.
- Dintre masurile administrative interne adoptate cu precadere anul acesta am putea mentiona atentia la cheltuieli, intrucat suntem foarte afectati de cresterea costurilor la transport si combustibil. Legat de majorarile costurilor la materiile prime, la unicate depindem foarte mult de furnizori, iar perioada de rotatie si de livrare in ceea ce-i priveste a crescut semnificativ. Chiar daca avem cateva importuri de materiale pe luna, se simte ca preturile au crescut la prefabricate cu peste 50%. Noi nu am putut majora preturile la fel, ci doar cu procente cuprinse intre 15%-20%, asa ca a fost nevoie sa ne organizam si sa acoperim din profit aceste pierderi. De asemenea, sunt si materii prime la care exista deficiente de aprovizionare si la care nu avem alternative, cum ar fi cele de pe piata Rusiei sau accesoriile, insa, in rest, ne-am facut stocuri de lemn (peste 1.000 mc) si avem cu ce sa lucram.
(articol aparut in revista Fereastra, editia August 2022)

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left