Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 15 Iunie 2024
Hilti
Home - INDEX COMPANII - CASA NOASTRA SRL
PAGINA PERSONALIZATA


CASA NOASTRA SRL

CASA NOASTRA SRL

Adresa: Calea Bucuresti nr. 113, Pielesti, Judet DOLJ
Telefon: 0251/429.532 , 08008 QFORT (73678)
Fax: 0251/429.533; 0251/459.115
E-mail: office@casanoastra.ro
Web site: www.qfort.ro
Domenii: Tamplarie din PVC
Descriere activitate
Producator de tamplarie din PVC cu geam termoizolant.
Prezentare companie/institutie
Incredere. Pasiune. Performanta. Responsabilitate sociala. Acestea sunt valorile de baza ale companiei Casa Noastra, unul dintre liderii pietei locale de tamplarie termoizolanta. Pe baza acestor principii-cheie, societatea a ajuns sa dispuna de o retea de 66 de magazine la nivel national, de trei hale de productie dotate cu aparatura de ultima generatie si de o echipa solida, alcatuita din 550 de angajati. Succesul inregistrat de firma Casa Noastra pe plan local a fost confirmat si de premiile obtinute de aceasta in decursul ultimilor ani. De exemplu, in 2008, a ocupat primul loc in ceea ce priveste volumul vanzarilor si, implicit, al activitatii, intr-un top al producatorilor de tamplarie realizat de publicatia specializata Fereastra.
 
Casa Noastra a investit masiv pentru a putea sa deruleze operatiuni specifice si pe plan international. In anul 2007, s-a lansat noua linie de productie a geamului termoizolant, care este una dintre cele mai moderne din regiunea sud-estica a Europei. De asemenea, in cursul aceluiasi an, s-a definitivat marca QFORT, ce urma sa fie lansata in luna mai a anului 2008. In termenii stabiliti de expertii in marketing, marca respectiva inseamna confort, calitate, caldura („Q”) si soliditate („FORT”), iar sloganul „Proiectat sa reziste”, ce insoteste sigla, este o promisiune de valoare. Eficienta ferestrelor Qfort a fost apreciata atat pe plan local, cat si de clienti din Austria, Bulgaria, Elvetia, Franta, Germania, Italia si Portugalia, confirmand astfel inalta calitate si performantele deosebite ale produselor companiei Casa Noastra. Aceasta a finalizat implementarea standardelor ISO 9001, ISO14001 si ISO 18001. www.casanoastra.ro
 
 
 
CASA NOASTRA: Abordare pragmatica a pietei de tamplarie termoizolanta
 
Rezultatele obtinute in 2014 de compania Casa Noastra - detinatoare a marcii QFORT - au fost favorabile, societatea ce detine o moderna unitate de fabricatie in localitatea Pielesti - Dolj raportand o cifra de afaceri in crestere cu 13% fata de exercitiul financiar anterior. Din punct de vedere valoric, incasarile din anul precedent au cumulat 160 milioane de lei, ceea ce plaseaza firma in topul producatorilor de tamplarie termoizolanta din Romania. Pentru 2015, conducerea executiva a companiei este optimista, estimand ca livrarile vor consemna un nou avans semnificativ, care se va situa in jurul valorii de 15%. Aceasta evolutie va reprezenta o consecinta a consolidarii pozitiei detinute atat pe piata din Romania, cat si pe cele externe, unde Casa Noastra deruleaza operatiuni constante de comercializare a unei game extinse de produse, prin intermediul a peste 1.000 de dealeri activi la nivelul continentului european.
 
Doua noi centre logistice inaugurate in prima jumatate a anului
Stefan Cherciu, actionarul majoritar al societatii fondate in urma cu doua decenii, accentueaza faptul ca "firma a reusit o evolutie spectaculoasa, pornind de la o afacere locala in 2004 si ajungand, in prezent, la plasarea pe o pozitie dominanta pe piata locala si cea internationala". Pe plan national, Casa Noastra coordoneaza o retea de distributie de 58 de centre de prezentare/comercializare, amplasate in 44 de localitati. Parcul auto este format din mai mult de 250 de masini si camioane, in Europa compania detinand deja cinci centre logistice. "Intentionam ca si in acest an sa ne mentinem ritmul consacrat de dezvoltare a activitatii, in sensul respectiv avand deja programata inaugurarea a doua noi unitati de distributie, procesul respectiv urmand sa se finalizeze in luna mai a.c.", a precizat oficialul Casa Noastra.
Obiectiv de atingere a unei cote de 75% la export
In ultimii ani portofoliul de produse promovat de companie s-a dezvoltat in mod semnificativ, gratie dotarilor tehnologice de exceptie (care recent s-au extins cu aproximativ 30%), disponibile atat pe segmentul de procesare a ansamblurilor de ferestre/usi, cat si pe cel de fabricatie a geamului termoizolant. De asemenea, performantele produselor finite sunt garantate de caracteristicile tehnice ale materialelor utilizate. In acest sens, Stefan Cherciu a mentionat ca "pe segmentul profilelor din PVC, Veka si Gealan reprezinta principalii nostri parteneri, la care, recent, s-a adaugat si Aluplast. In ceea ce priveste sistemele de feronerie, dupa o colaborare de zece ani cu firma Roto Romania, in 2014 am luat decizia semnarii unui contract cu furnizorul german Winkhaus". Aceasta strategie de orientare spre calitate a reprezentat principalul argument folosit in procesul de abordare a clientilor. "Exportul este deosebit de puternic dezvoltat in structura distributiei companiei noastre. Datele disponibile in acest moment arata ca in 2014 ponderea livrarilor pe pietele externe a atins 67% din cifra de afaceri. Obiectivul pentru actualul exercitiu este reprezentat de atingerea unei cote de 75%. Momentan, produsele sunt livrate preponderent in Italia, pe pozitia a doua plasandu-se Franta, urmata de Austria, Germania, Belgia, Olanda si Elvetia. Este adevarat ca fiecare regiune din Europa are caracteristici specifice, la care oferta trebuie sa se adapteze, in vederea obtinerii unei profitabilitati optime. Modul curent de lucru presupune preluarea comenzilor prin intermediul unei retele proprii de colaboratori, tot in sarcina companiei noastre intrand transportul pana la fiecare obiectiv sau santier. Cu toate ca rezultatele obtinute in regiunile mentionate anterior sunt pozitive, ne confruntam cu o serie de dificultati, generate mai ales de abordarea nationalista, multi potentiali beneficiari refuzand colaborarea cu firme din estul Europei si preferand sa incurajeze dezvoltarea industriei locale".
Succesul pe plan international ar putea duce la redresarea activitatii locale
Pentru relansarea cererii si ofertei in Romania, conducerea Casa Noastra a identificat cateva masuri ce ar putea fi implementate cu succes. "Ar fi utile anumite politici de incurajare a firmelor exportatoare de bunuri economice reale, care au o contributie deosebita la crearea de locuri de munca, de valoare adaugata etc. Astfel, dobanzile la liniile de creditare utilizate pentru investitii ar putea fi subventionate, concomitent cu o reducere a impozitelor pe profitul reinvestit, folosit pentru finantarea dezvoltarii capacitatilor de productie si pentru angajarea de personal. Aceasta masura foarte buna a Guvernului ar fi binevenita inclusiv pentru domeniul constructiilor, precum si pentru orice activitate de dezvoltare. In ceea ce priveste exportul, sfatul nostru pentru companiile ce deruleaza astfel de operatiuni este de a promova produse si servicii de inalta calitate, care sa corespunda exigentelor beneficiarilor occidentali. Aceasta este conditia esentiala pentru a putea obtine un pret optim pentru produsele respective si a genera, in mod implicit, rezultate financiare care sa permita cresterea veniturilor companiei si ale angajatilor. Consideram ca este complet contraproductiva adresarea catre beneficiari care achizitioneaza deja ferestre de la firme din estul Europei, fiind indicata abordarea clientilor companiilor din tara noastra, astfel incat sa se obtina un nivel optim de rentabilitate a activitatii. Doar astfel firmele locale se vor putea redresa din punct de vedere financiar si vor putea, gratie eliminarii presiunilor pe afacerile proprii, sa-si vanda produsele la un pret acceptabil inclusiv pe piata din Romania", a incheiat Stefan Cherciu.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Martie-Aprilie 2015)

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
SISECAM
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left