Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 15 Iunie 2024
Hilti
Home - INDEX COMPANII - CIPSOR CONSTRUCT SRL
PAGINA PERSONALIZATA


CIPSOR CONSTRUCT SRL

CIPSOR CONSTRUCT SRL

Adresa: Str. Unirii nr. 69, Galati, Judet Galati
Telefon: 0236/334.075
Fax: 0336/811.505
E-mail: info@cipsor.ro
Web site: www.cipsor.ro
Domenii: Tamplarie din PVC | Tamplarie din aluminiu | Usi industriale & usi automate
Descriere activitate
Societatea Cipsor Construct: tamplarie aluminiu, PVC si fatade tip perete cortina, placare aluminiu compozit, compartimentari din sticla securizata, sisteme de acces, sisteme de acces automate, hale industriale.
Prezentare companie/institutie
CIPSOR CONSTRUCT: Majorare semnificativa a cifrei de afaceri
 
 
 
 
 
 
Sergiu Ion (28 de ani)
Functia/Firma: director de vanzari, Cipsor Construct;
Experienta profesionala: 8 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Pentru exercitiul financiar in curs, managementul companiei Cipsor Construct vizeaza obtinerea unei majorari a cifrei de afaceri, dupa ce anul trecut a consemnat o crestere de aproximativ 37% a incasarilor, in raport cu nivelul de 6,6 milioane de lei inregistrat in 2013 (pana la valoarea de 9,1 milioane de lei). La realizarea veniturilor, contribuie cu 25% realizarea tamplariei din aluminiu si a peretilor cortina, precum si executia de ansambluri din PVC (18%), efectuarea lucrarilor de placare cu materiale compozite (20%) si fabricarea de confectii metalice si compartimentari. In acelasi timp, planul de afaceri implementat anul acesta presupune, in principal, alocarea unor fonduri pentru dezvoltarea segmentului confectiilor metalice.
 
- Care sunt principalele probleme din bransa?
- Din punctul nostru de vedere, una dintre cele mai importante dificultati ale bransei este reprezentata de lipsa proiectelor importante de constructii. Dintre obiectivele care se realizeaza preponderent, am putea mentiona halele de depozitare si de productie, precum si spatiile de birouri. Alte probleme majore sunt reprezentate de lipsa unei legislatii mai stricte in domeniu, precum si de atestarea firmelor de profil.
- Prezentati principalele sortimente preferate de utilizatori in ultimul timp.
- Din observatiile noastre, beneficiarii opteaza preponderent in ultima perioada pentru achizitia de produse din gama medie. Raportat la anul trecut, numarul de cereri se mentine relativ constant, iar beneficiarii solicita in egala masura produse pentru segmentul rezidential si cel al altor spatii care nu au destinatia de locuinta. Pentru a raspunde cat mai bine tuturor solicitarilor beneficiarilor, incercam sa oferim sortimente din toate categoriile de pret (ansambluri din PVC, aluminiu si pereti cortina) si sa asiguram o gama completa de servicii auxiliare, dintre care se disting consultanta specializata, proiectarea sau transportul.
- Detaliati activitatile de productie si distributie derulate in cadrul firmei.
- Usile si ferestrele din aluminiu pe care le realizam integreaza profile Alumil sau Profilco, feronerie G-U sau Roto, precum si geam termoizolant furnizat de firmele Gerom (Buzau), Cristal Brad sau Moteco Glass (Bucuresti), in timp ce ansamblurile din PVC sunt realizate cu profile Ramplast si feronerie Vorne, Roto sau G-U. Aria de distributie s-a extins la nivel national, precum si international, pentru confectiile metalice, care sunt livrate si la export, in Germania. In general, incercam sa abordam exclusiv proiecte care sa ne determine sa efectuam lucrari de calitate, intr-un mediu de afaceri in care numeroase societati de profil eludeaza calitatea si promoveaza exclusiv produse cu preturi mici. In ceea ce priveste dezvoltarea segmentului tamplariei, am decis ca anul acesta sa nu derulam investitii in dezvoltare, ci sa optam exclusiv pentru adoptarea unor masuri de stabilizare a afacerii.

CIPSOR CONSTRUCT: Significant increase in turnover
For the current financial year, the management of the company Cipsor Construct is aiming an increase in terms of turnover, while in 2014 has re-gistered a significant improvement in revenues, compared with the level of 6.6 million lei recorded in previous fiscal year (up to the value of 9.1 million lei). The contribution of aluminum joinery and curtain walls was around 25%, the quota of PVC assemblies was situated at 18%, the cladding with plating composite materials contributed with 20%, the difference being held by the operations of manufacture of steel structures.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Mai/Iunie 2015)

Produse & tehnologii

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left