Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 15 Iunie 2024
Hilti
PAGINA PERSONALIZATA


DECO PLAST SRL

DECO PLAST SRL

Adresa: Str. Spataru Preda nr. 7B, Bucuresti, Sector 5
Telefon: 021/336.22.22
Fax: 021/336.22.22
E-mail: office@decopvc.ro
Web site: www.decopvc.ro
Domenii: Ferestre de mansarda, rulouri & sisteme de umbrire | Tamplarie din PVC
Descriere activitate
productie si distributie de tamplarie din PVC
Prezentare companie/institutie
DECO PLAST implementeaza cea mai importanta investitie de la infiintare
 
 
 
 
 
 
Raluca Ivascu
Functia/Firma: director de vanzari, Deco Plast;
Experienta profesionala: 18 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Anul trecut, producatorul de tamplarie termoizolanta Deco Plast a inregistrat mai multe schimbari importante ale activitatii. Dupa cum precizeaza Raluca Ivascu, directorul de vanzari al firmei, cea mai importanta dintre acestea a constat in finalizarea procesului de relansare a marcii Deco Plast - operatiune care era planificata de foarte mult timp. In 2022, constructia unei imagini noi si omogene atat in mediul virtual, cat si in cel fizic va continua, managerul societatii sperand ca acest aspect sa contribuie la consolidarea pozitiei companiei pe piata nationala a producatorilor de tamplarie din PVC.
 
- Ce alte programe pentru dezvoltare v-ati planificat in 2022?
- Anul 2021 a adus, dupa cum Aluprof si-a obisnuit deja clientii, numeroase noutati, respectiv sisteme si solutii care au fost dezvoltate in centrul de cercetare al grupului si apoi fabricate in unitatile proprii de productie din Bielsko-Biala si Opole (Polonia). Ne referim aici atat la sisteme si solutii ca MB-79N (sistem pentru tamplaria termoizolanta eficienta din punct de vedere energetic), MB-Harmony Office (sistem pentru partitii interioare care asigura o excelenta atenuare fonica), MB-86WW (sistem pentru ansamblurile termoizolante destinat aplicatiilor de tipul "window-wall"), MB-Skyline Type R (sistem pentru ferestre si usi glisante cu design minimalist), cat si la sisteme din gama solutiilor de umbrire ca MB-SkyFlow (sistem de jaluzele venetiene exterioare) si MB-SkyRoll (sistem de rolete textile exterioare), fara a mai lua in calcul si alte solutii realizate, gandite ca upgrade-uri pentru sistemele deja existente.
- Cum se deruleaza, in prezent, activitatile proprii de productie?
- Producem, in principal, tamplarie din PVC, a carei realizare are o contributie de 95% la cifra totala de afaceri a firmei, diferenta revenind fabricarii ansamblurilor din aluminiu. Capacitatea actuala de productie pe segmentul tamplariei din PVC este de 500 de unitati/schimb. Punem la dispozitia beneficiarilor ansambluri termoizolante ce poarta marca Deco Plast in orice culori din gama RAL, precum si servicii speciale de infoliere si vopsire. Ne-am clasificat produsele in patru game care se diferentiaza prin functionalitate si calitate, acestea fiind DecoSensio, DecoSpatio, DecoVisio si DecoVitrio.
- Care a fost evolutia cifrei de afaceri in ultimul timp si ce se estimeaza pentru 2022?
- Am incheiat anul 2021 cu o crestere de 37% a cifrei de afaceri fata de 2020, acesta fiind, totusi, un moment al schimbarilor si incertitudinilor marcat de inceputul pandemiei globale, modificari care s-au vazut clar si in evolutia rezultatelor financiare proprii. Anul trecut a inceput lent, datorita situatiei globale dificile, debutand cu o scadere pe piata externa si cu o crestere neasteptata pe cea interna. Din luna mai 2021, lucrurile au revenit complet la normal si ne-au depasit chiar asteptarile, iar capacitatea de productie a fost folosita la maxim. Aceasta situatie s-a echilibrat incepand cu cel de-al doilea semestru din 2021 si s-a mentinut si la inceputul lui 2022. Pentru anul in curs, in absenta unor derapaje majore, preconizam obtinerea unei noi cresteri a incasarilor, care va atinge nivelul de aproximativ 25%, si care va fi sustinuta de punerea in functiune a noilor linii de productie.
 
(articol aparut in revista Fereastra, editia Martie/Aprilie 2022)

Produse & tehnologii

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
rehau
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left