Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 12 Iunie 2024
Hilti
Home - INDEX COMPANII - GAMMA AXIAL SRL
PAGINA PERSONALIZATA


GAMMA AXIAL SRL

GAMMA AXIAL SRL

Adresa: Str. Fabricilor nr. 20, Alba Iulia, Judet Alba
Telefon: 0732.115.558
Fax: -
E-mail: office@gammaaxial.ro
Web site: www.gammaaxial.ro
Domenii: Tamplarie din PVC | Tamplarie din aluminiu
Descriere activitate
Tamplarie din PVC sau Aluminiu, marcile Kommerling, KBE, Profilco.
Prezentare companie/institutie
GAMMA AXIAL intentioneaza sa dezvolte segmentul tamplariei din aluminiu
 
 
 
 
 
 
 
Adrian Marginean (49 de ani)
Functia/Firma: administrator, Gamma Axial;
Experienta profesionala: 23 de ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Principalul obiectiv de dezvoltare pe care administratorul companiei Gamma Axial (din judetul Alba), Adrian Marginean, il are in vedere pentru stabilizarea si extinderea activitatii in 2021 este reprezentat de consolidarea segmentului tamplariei din aluminiu, tinta fiind ca acesta sa atinga un nivel cuprins intre 5% si 10% din totalul productiei, alaturi de domeniul principal de activitate - cel al tamplariei din PVC. Aceasta decizie a survenit pe fondul intensificarii numarului comenzilor pentru produsele de acest tip, incepand cu semestrul al doilea al anului 2020.
 
- Ce alte obiective de dezvoltare aveti in vedere pentru 2021?
- Pentru anul in curs avem, de asemenea, in vedere implementarea unui program de tip ERP, pentru gestionarea productiei, iar din punct de vedere financiar, ne propunem o crestere a rezultatelor financiare cuprinsa intre 5% si 10% in raport cu 2020, cand, de asemenea, am inregistrat o majorare de 2% a incasarilor fata de cele 10,1 milioane de lei consemnate in 2019.
- Au fost afectate aceste rezultate de criza sanitara?
- Da, au fost afectate, pentru ca, daca initial estimam atingerea unui nivel al cresterii de 10%, din cauza pandemiei, cota procentuala atinsa a fost de numai 2%. In 2021, in urma campaniei de vaccinare, sper sa nu ne mai intalnim cu aceasta situatie din 2020. As dori sa mai precizez ca anul trecut, in intervalul aprilie-mai, am lucrat doar la 25% din capacitate, din cauza starii de urgenta, iar in octombrie-noiembrie, la 85%, din cauza imbolnavirii unor angajati sau a unor persoane din familiile acestora.
- Cum este structurat portofoliul propriu de produse si servicii?
- Ferestrele si usile din PVC pe care le realizam integreaza profile Salamander, seriile BluEvolution 73 (in proportie de 75% din totalul productiei) si BluEvolution 82 (25%), feronerie Maco Multimatic si geam termoizolant fabricat de societatea Euroglass (Deva). In 2021, o sa inlocuim seria BluEvolution73 de la Salamander cu una noua, apartinand aceluiasi furnizor, respectiv GreenEvolution 76, in variantele AD si MD. Cele mai numeroase produse comercializate in ultimul timp sunt reprezentate de ansamblurile realizate cu profile BluEvolution 73 si vitraje triple (cu trei foi de sticla), in varianta infoliata la exterior. Pe segmentul realizarii tamplariei din PVC detinem in prezent o capacitate de productie de 280 u.f./ 8 ore, pe care, in 2020, am reusit sa o utilizam in proportie de 70%. Pentru productie detinem certificarea internationala a calitatii ISO si aplicam marcajul CE la produsele proprii. Scopul principal al activitatii noastre a fost reprezentat intotdeauna de mentinerea la un nivel foarte inalt a calitatii tuturor produselor realizate.
- Cum se structureaza zona de distributie?
- Aria de distributie a firmei noastre s-a extins, in principal, in centrul si vestul tarii, iar incepand din 2020, inclusiv in Bucuresti. Aproximativ 95% din productia noastra totala este comercializata prin intermediul dealerilor, in timp ce 10% din aceasta se livreaza la export, pe pietele din Italia, Germania, Franta, Spania si Elvetia.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Mai 2021)

Produse & tehnologii

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
TSV
SISECAM
ABONARE REVISTE
rehau
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left