Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 15 Iunie 2024
Hilti
PAGINA PERSONALIZATA


HAMAT IMPEX SRL

HAMAT IMPEX SRL

Adresa: Str. Tudor Vladimirescu nr 17, Carcea, Judet Dolj
Telefon: 0251-410 110
Fax: 0251-410 110
Mobil: 0745-156 555
E-mail: hamat.dana@gmail.com
Web site: www.hamat.ro
Domenii: Tamplarie din PVC | Tamplarie din aluminiu | Usi de garaj
Descriere activitate
productia si comercializarea de tamplarie din PVC si aluminiu, rulouri exterioare, rulouri interioare, plase tantari, jaluzele verticale, usi pliante, copertine si usi de garaj.
Prezentare companie/institutie
HAMAT IMPEX se axeaza pe obtinerea unei cresteri a cifrei de afaceri
 
 
 
 
 
Marinela Vaduva
Functia/Firma: fondator, Hamat Impex;
Experienta profesionala: 29 de ani in domeniul tamplariei termoizolante si al sistemelor aferente.
 
Compania Hamat Impex (judetul Dolj), implicata in activitati de productie in domeniul tamplariei termoizolante, spera ca si anul acesta sa inregistreze o crestere a cifrei de afaceri, dupa ce in 2021 rezultatele financiare au atins nivelul de 5,5 milioane de lei, usor peste valoarea de 5,3 milioane de lei realizata in 2020. De asemenea, dupa cum precizeaza Marinela Vaduva, unul dintre cei doi fondatori ai companiei, principalul obiectiv de dezvoltare vizat pentru anul in curs este reprezentat de achizitia unei noi linii tehnologice, destinate realizarii de produse din categoria sistemelor de umbrire si a protectiei solare.
 
- Care sunt principalele categorii de produse din portofoliul firmei?
- Intrucat in ultima perioada am inregistrat o crestere a cererii pentru sistemele de umbrire, acestea au, in prezent, o contributie de 85% la incasarile totale. Diferenta este generata de executia tamplariei din PVC, a sistemelor culisante din aluminiu, usilor de garaj (5%) si plaselor de protectie impotriva insectelor (5%). Suntem producatori pentru fiecare dintre aceste categorii, iar pentru realizarea ansamblurilor termoizolante din PVC lucram cu profile Kömmerling, feronerie Roto si geam termoizolant de tip 4Seasons sau Low-E, realizat cu sticla Saint-Gobain. Pe segmentul sistemelor de umbrire, unde lucram predominant la comanda, punem la dispozitia partenerilor rulouri din aluminiu casetate de exterior, jaluzele verticale din PVC si orizontale din aluminiu, rolete, sisteme de tip «roman shade», de tip «day and night» etc. Ne implicam si in activitati de montaj, fiind foarte putine firmele care decid sa deruleze aceste activitati in regie proprie. In ceea ce priveste cererea pentru toate produsele din oferta noastra, putem spune ca anul acesta am inregistrat o usoara crestere pentru toate segmentele.
- Unde va livrati produsele?
- Detinem cinci puncte de lucru in Craiova si doua in Ramnicu Valcea, de unde se preiau comenzile si se programeaza montajele. Ne distribuim produsele la nivel zonal, preponderent in judetele Dolj si Valcea, si lucram cu clienti persoane fizice, dar si juridice.
- Cum a fost afectata activitatea companiei de cresterile preturilor la materiile prime, utilitati si transport?
- Activitatea proprie a fost afectata foarte mult, pentru ca nu putem face economii la energie sau la gaze, oricat am incerca sa ne reducem consumul. Totodata, preturile la materiile prime continua sa creasca si acest lucru este foarte daunator, intrucat facem oferte si nu ne putem baza, la randul nostru, pe stabilitate din partea furnizorilor. Lucram in principal cu materiale importate din tari precum Germania, Turcia sau Polonia, si nu am vazut deocamdata semne de stabilizare a preturilor. Din contra, cotatiile materiilor prime continua sa se inscrie pe un trend ascendent. Si in 2021, cea mai mare provocare pentru activitatea noastra a fost reprezentata tot de scumpirea materiilor prime, precum si de faptul ca am reusit sa ne aprovizionam foarte greu cu acestea.
(articol aparut in revista Fereastra, editia August 2022)

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
SISECAM
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left