Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 15 Iunie 2024
Hilti
PAGINA PERSONALIZATA


MAR & PET GRUP SRL

MAR & PET GRUP SRL

Adresa: Splaiul Unirii, nr. 168, Bloc T3, Scara 1, Parter, Spatiul Com. 1 (Complex Asmita Gardens),, Bucuresti, Sector 4
Telefon: 0733/106.935
Fax: 021/331.00.48
E-mail: vanzari@marpet.ro
Web site: www.marpet.ro
Domenii: Tamplarie din PVC
Descriere activitate
Producator de tamplarie din PVC. Compania este specializata, de asemenea, in montajul sistemelor finite de panouri, usi si ferestre din profile PVC Rehau, armate cu otel zincat si prevazute cu feronerie germana G-U sau Roto.
Prezentare companie/institutie
Compania Mar&Pet constituie unul dintre cei mai importanti producatori de tamplarie din PVC pe plan local, fiind specializata, de asemenea, in montajul sistemelor finite de panouri, usi si ferestre din profile PVC Rehau, armate cu otel zincat si prevazute cu feronerie germana G-U sau Roto. Formata la inceput dintr-o echipa restransa de specialisti in domeniu, Mar&Pet s-a dezvoltat intens in cei peste zece ani de activitate. In momentul actual, deruleaza colaborari cu peste 500 de parteneri de afaceri in intreaga tara, definitivand numeroase contracte si peste hotare, cu companii importante pe plan european, din state precum Marea Britanie, Italia, Franta, Germania, dar si din Asia, cum este cazul Coreei de Sud.
 
Din punct de vedere operational, Mar&Pet dispune de o fabrica echipata cu cele mai noi linii de productie automatizate (importate din Germania), suprafata intregului centru industrial si logistic depasind 16.000 mp. Aproximativ 8.000 mp din aceasta arie constituie spatiul aferent celor trei hale de productie si unei cladiri de birouri. Firma coordoneaza si o serie de depozite la nivel national, in Bucuresti, Ploiesti, Constanta, Brasov si Sibiu. Calitatea produselor oferite si promptitudinea rezolvarii solicitarilor venite din partea clientilor constituie aspecte de baza ale strategiei aplicate in cadrul societatii.

Produse & tehnologii

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left