Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 12 Iunie 2024
Hilti
Home - INDEX COMPANII - OXANA INSTAL SRL
PAGINA PERSONALIZATA


OXANA INSTAL SRL

OXANA INSTAL SRL

Adresa: Str. Islaz nr. 3, Targu Jiu, Judet Gorj
Telefon: 021/222.221
Fax: 021/222.221
E-mail: oxanainstal@yahoo.com
Domenii: Tamplarie din PVC
Descriere activitate
Prezentare companie/institutie
OXANA INSTAL: Diverse proiecte de investitii, derulate pe termen scurt
 
 
 
 
 
 
Irinel Rachiteanu (51 de ani)
Functia/Firma: administrator, Oxana Instal;
Experienta profesionala: 18 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
In cadrul companiei Oxana Instal (din judetul Gorj), activa, in principal, in domeniul executiei tamplariei din PVC, este in curs de derulare, in prezent, un proiect de investitii care presupune constructia a trei hale de depozitare, la intrarea in Targu Jiu, pe un teren cu o suprafata de 5.500 mp. De asemenea, Irinel Rachiteanu, administratorul firmei, precizeaza ca, in continuare, este vizata extinderea activitatii si relocarea acesteia, in spatii noi.
 
- Cum se deruleaza, in prezent, operatiunile de productie si distributie?
- Activitatea proprie consta in principal (in proportie de 80% din total) in executia tamplariei din PVC, diferenta revenind altor activitati, precum infolierea profilelor din PVC sau comercializarea de rulouri, glafuri sau plase de protectie impotriva insectelor. Ferestrele si usile termoizolante pe care le fabricam integreaza profile Aluplast (Polonia), Trocal (Germania) sau Teraplast (Romania), feronerie Roto si geam termoizolant realizat cu sticla Saint-Gobain. Realizam inclusiv ansambluri termoizolante destinate «caselor pasive» si ne distribuim produsele in principal in zona Transilvaniei (in proportie de 90% din total), mai ales in zona de nord. Efectuam atat livrari directe (inclusiv prin intermediul celor trei magazine proprii), cat mai ales (in proportie de 70% din total) prin intermediul contractelor pe care le avem in derulare cu 25 de dealeri de specialitate. Totodata, exportam in mod direct aproximativ 20% din productia totala de ansambluri termoizolante in Italia si Germania. In ultimul timp, cele mai numeroase proiecte pentru care am livrat produse specifice la nivel intern au fost ansambluri rezidentiale si locuinte individuale si ne asteptam ca anul acesta sa fie dezvoltate si mai multe proiecte finantate din fonduri publice, cu precadere in zona localitatii Targu Jiu.
- Precizati ce alte obiective de dezvoltare sunt planificate pe termen scurt.
- Pe termen scurt, vizam atragerea de fonduri europene pentru optimizarea consumului de energie si dezvoltarea parcului logistic, prin achizitia de masini electrice. Ne dorim, de asemenea, sa mai realizam un showroom nou, in prezent fiind operationale trei magazine proprii in localitatea Targu Jiu si sa ne extindem reteaua de dealeri. In 2024, vom investi, de asemenea, in promovare si ne vom axa cu precadere pe mentinerea cifrei de afaceri, care a atins in 2022 si 2023 valoarea de peste 6,7 milioane de lei. Inceputul acestui an este promitator in ceea ce priveste numarul proiectelor, considerand astfel ca tinta, in ceea ce priveste vanzarile, poate fi atinsa.
- Indicati care sunt, in prezent, principalele dificultati intampinate in derularea activitatii.
- Cea mai semnificativa dificultate pe care am intampinat-o in ultima perioada a fost reprezentata de fluctuatiile majore la preturile materiilor prime. In ultimul timp, au fost inregistrate, de asemenea, cresteri importante ale costurilor, dar si intarzieri la transporturi. De asemenea, reusim cu greu sa facem rost de forta calificata de munca, precum si sa ne mentinem personalul.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Martie/Aprilie 2024)

Produse & tehnologii

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
SISECAM
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left