Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 15 Iunie 2024
Hilti
PAGINA PERSONALIZATA


WORM SRL

WORM SRL

Adresa: Aleea Sinaia nr. 6-8, Targoviste, Judet Dambovita
Telefon: 0245/213.613
Fax: 0245/213.613
E-mail: wormsrl@yahoo.com
Web site: www.wormaluminiupvc.ro
Domenii: Sisteme de feronerie | Tamplarie din PVC | Tamplarie din aluminiu
Descriere activitate
Prezentare companie/institutie
WORM a lansat noua gama proprie de accesorii pentru tamplarie Hexman
 
 
 
 
 
Marin Voicu (59 de ani)
Functia/Firma: administrator, Worm;
Experienta profesionala: 14 ani in domeniul sistemelor destinate tamplariei termoizolante.
 
Compania Worm, furnizor de sisteme destinate executiei tamplariei termoizolante, a lansat recent pe plan national o marca noua de accesorii. Denumita Hexman, gama respectiva include mai multe tipuri de manere si balamale pentru ferestre si usi, realizate in China, dupa matrite proprii. Marin Voicu, administratorul companiei, precizeaza ca aceste produse, ce pot fi personalizate, au fost foarte bine primite la nivel national. De exemplu, manerele pentru ferestre si usi au un design unitar si robust, ceea ce plaseaza toate modelele gamei pe segmentul premium.
 
- Care sunt principalele categorii de produse incluse in oferta?
- Comercializam, in principal, profile Viva Plast - Bulgaria, din PVC (a caror vanzare are o contributie de aproximativ 70% la incasarile totale) si aluminiu (15%). De asemenea, vindem paneluri ornamentale Drupanel si obisnuite Panel Land, feronerie pentru ferestre si usi Vorne si Master (Italia) pentru ansamblurile termoizolante din aluminiu si alte numeroase tipuri de accesorii. Pe segmentul tamplariei din PVC, comercializam profile din PVC cu 3, 4, 5 si 7 camere de izolare, in nuante de alb, gri antracit, stejar, nuc, mahon si wenge. Dintre acestea, cele mai solicitate de catre beneficiari sunt cele in nuante de alb, cu 4 sau 5 camere de izolare. Parteneriatul nostru cu furnizorul Viva Plast dateaza din anul 2007 si s-a consolidat in timp, devenind foarte puternic.
- Cum asigurati distributia produselor comercializate?
- Livrarile se efectueaza in mod direct, la nivel national. Detinem in acest sens patru spatii logistice proprii in Reghin, Cluj-Napoca, Targoviste si Ploiesti. In timp, datorita seriozitatii cu care am abordat aceasta activitate, am reusit sa stabilim relatii puternice de afaceri cu clienti din judetele Prahova, Cluj si Dambovita, dar si cu parteneri puternici din tara, din Targu Mures, Odorheiu Secuiesc, Petrosani, Sebes etc.
- Precizati care a fost, in ultima perioada, evolutia cererii specifice.
- La sfarsitul anului trecut si inceputul lui 2020, trendul cererii a fost optim, iar semnalele de pe piata sunt in general pozitive. Vremea a fost foarte buna si practic am inregistrat scaderi in vanzari doar in zilele care au fost libere. Din acest motiv, anticipez ca anul 2020 va fi la fel de bun ca 2019. In ceea ce priveste evolutia incasarilor firmei, in 2019 am consemnat o majorare semnificativa si estimam pentru 2020 o dinamica similara.
- Mentionati care sunt, din punctul dumneavoastra de vedere, cele mai importante probleme intampinate in derularea activitatii?
- Este foarte pregnanta lipsa de personal si implicit exista o presiune foarte mare pe salarii. Astfel, pentru a face fata acestei crize acute, a fost necesar ca si noi sa majoram substantial salariile personalului.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Ianuarie/Februarie 2020)

Produse & tehnologii

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left