Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 12 Iunie 2024
Hilti
Home - INDEX COMPANII - Unilem SRL
PAGINA PERSONALIZATA


Unilem SRL

Unilem SRL

Adresa: Str. Izvoare nr. 87, Bacau, Judet Bacau
Telefon: 0234/587.354
Fax: 0234/555.100
Mobil: 0757-113.981
E-mail: unilem@unilem.ro; marius.calin@unilem.ro
Web site: www.unilem.ro
Domenii: Tamplarie lemn stratificat
Descriere activitate
Productie de profile din lemn stratificat; productie de usi, ferestre si pereti cortina din lemn, cu placare de aliaj de bronz si aluminiu
Prezentare companie/institutie
UNILEM exporta 75% din productia fabricii din Bacau
 
 
 
 
 
Marius Calin
Functia/Firma: director comercial, Unilem;
Experienta profesionala: 13 ani in domeniul sistemelor si serviciilor destinate tamplariei termoizolante.
 
Compania Unilem, parte a grupului Uniform SpA (Italia), unul dintre liderii pietei italiene in domeniul productiei de sisteme pentru ferestre mixte de inalta performanta, isi livreaza in prezent produsele, in principal, la export. Acestea sunt comercializate pe pietele din Marea Britanie, Irlanda, Statele Unite ale Americii, Canada si alte state din Europa, unde ajunge aproximativ 75% din productia finita. Asa cum precizeaza directorul comercial al companiei, in Romania, produsele sunt distribuite atat direct catre proiecte imobiliare, cat si prin intermediul unei retele de dealeri.
 
- Care este structura ofertei de produse si servicii?
- In portofoliul propriu se regasesc ferestre cu deschidere interioara (gamele uni_one Standard, uni_one Coplanare/Flat, uni_one Termoscudo), usi de exterior (uni_one Doga, culisante Lift & Slide si uni_one HS_duo), precum si ferestre cu deschidere la exterior (format 38). Seria de usi uni_one Doga include zece tipuri moderne de usi in trend cu cerintele actuale ale beneficiarilor. De asemenea, in 2020, am lansat si noi produse, respectiv sistemul magis 40 (pentru toata gama de ferestre si usi) si sisteme de deschideri interioare/exterioare Lift & Slide. Dintre toate produsele pe care le comercializam, in ultimul timp, am observat ca principalele cereri vizeaza sistemele uni_one Coplanare si Flat din gama Silk, precum si sistemul uni_one Termoscudo.
- Cum au luat nastere activitatile de productie Unilem?
- Activitatile de productie se deruleaza in fabrica din Bacau incepand din anul 2002, iar in tot acest timp, competenta tehnicienilor nostri, atat romani, cat si italieni, a permis consolidarea unui proces de productie care este intr-o ascensiune permanenta si puternica. Daca la inceput fabrica era specializata exclusiv in realizarea lemnului stratificat, incepand cu anul 2008 aceasta produce numai ferestre si usi din lemn stratificat, placate la exterior cu aluminiu si/sau elemente din bronz. In prezent, in procesul de fabricare a ansamblurilor termoizolante din Romania se folosesc sisteme de profile uni _one, ce provin de la Uniform SpA Italia (esente de pin nordic in proportie de 80% si de stejar in cuantum de 20%). Compania Uniform proiecteaza si produce profile din lemn-aluminiu pentru ferestre si usi incepand cu anul 1988 si cauta mereu sa realizeze produse inovatoare, performante si cu un design deosebit, ceea ce i-a adus, in timp, un loc fruntas printre liderii europeni din domeniu.
- Prezentati modul in care se deruleaza procesul de fabricatie in unitatea din Bacau.
- In fabrica din Romania se realizeaza in prezent ferestre (in proportie de 70% din total) si usi. Capacitatea de productie se situeaza la un nivel de 100 de piese/zi in cazul tipologiilor standard, iar procesul de fabricatie detine certificarile ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 si OHSAS 18001:2007. Capacitatea de productie a crescut continuu, in conformitate cu cerintele unei piete internationale tot mai exigente, iar calitatea produselor finite le-a adus recunoasterea pe pietele externe.

(articol aparut in revista Fereastra, editia Iunie-Iulie 2020)

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
rehau
SISECAM
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left