Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 23 Septembrie 2023
EDGETECH
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ALRO a inceput productia de bare extrudate, dupa investitii de 10 milioane euro
ALRO a inceput productia de bare extrudate, dupa investitii de 10 milioane euro
Furnizori de sisteme Publicat de AG&F 28 Iun 2022 09:24
ALRO SA anunta ca Vimetco Extrusion, filiala din aval a ALRO responsabila cu activitatea de extrudare, a finalizat instalarea unei noi prese de extrudare de 7’’, de ultima generatie, ca urmare a unei investitii de aproximativ 10 milioane de euro, de la inceputul acestui proiect in martie 2021.
Aceasta noua linie automata de extrudare pentru profile din aluminiu este a treia pentru Vimetco Extrusion. Noua presa sustine strategia Vimetco Extrusion de a-si creste capacitatea de productie pentru produsele din aluminiu cu valoare adaugata mare, oferind astfel clientilor sai un portofoliu extins de solutii personalizate.
„Grupul ALRO considera ca axarea pe investitiile strategice, optimizarea proceselor si controlul costurilor reprezinta o strategie adecvata si de fezabila pentru a ne sustine afacerea si a ne ajuta sa trecem prin aceste vremuri dificile. Aceasta strategie se aplica tuturor filialelor noastre, iar finalizarea de catre Vimetco Extrusion a unei noi linii automate de extrudare reprezinta cel mai recent exemplu”,a declarat Marian Nastase, Presedintele Consiliului de Administratie al ALRO. „Acesta este inca un pas spre cresterea portofoliului de produse cu valoare adaugata mare si foarte mare, consolidand in acelasi timp relatia cu clientii nostri si oferindu-le un partener de incredere, pe termen lung, capabil sa livreze produse si servicii personalizate”, a adaugat reprezentantul companiei.
Linia de extrudare de 7” este foarte eficienta in ceea ce priveste capacitatile de productie si consumul redus de energie. Astfel, intregul proces este automatizat, putand extruda profile pana la o lungime de 60 de metri, cu o viteza de 50 de metri/minut, avand in acelasi timp cel mai mic consum de gaz garantat de pe piata si fiind dotat cu un sistem eficient de economisire a energiei, precum si cu zone de racire cu apa si aer operate independent, concepute pentru a aloca eficient resursele.
Noua linie de extrudare va creste capacitatea de productie anuala a Vimetco Extrusion cu 11.000 de tone, atingand o capacitate anuala totala de 35.000 de tone pana la sfarsitul anului 2022.
 
SISECAM
2021-video-fer
rehau
TSV
TOP-500-PRODUCERS
IN CURAND, editia
AUGUST 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza