Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 16 Octombrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - GEZE: Noul site al companiei ridica la un nou nivel comunicarea digitala
GEZE: Noul site al companiei ridica la un nou nivel comunicarea digitala
Furnizori de sisteme Publicat de Stelian DINCA 27 Mai 2021 10:13
Noul site al Geze Romania ridica comunicarea digitala cu clientii si partenerii la un nou nivel, fiind clar structurat, rapid si usor de utilizat, spun reprezentantii companiei. GEZE se angajeaza sa utilizeze tehnologiile inovatoare si moderne destinate usilor, ferestrelor si sistemelor de siguranta pentru a crea cladiri cu grad exceptional al beneficiilor, iar noul site creste rapiditatea si facilizarea accesului la produsele si serviciile companiei.
 
Informatie si procese de lucru reprezentate in format digital
Proiectarea si operarea cladirilor moderne devin din ce in ce mai complexe: automatizarea si digitalizarea multor componente ale cladirii, in combinatie cu noi reglementari si aspecte legislative, se traduc printr-o incarcare suplimentara asupra expertilor implicati in intreg ciclul de viata al cladirii. Noul site GEZE ajuta clientii in optimizarea proiectarii si in procesul de achizitii. Utilizatorii il pot incorpora facil in procesele activitatii lor si il pot utiliza ca instrument.
Noul site este usor de navigat, conducand utilizatorii rapid si intuitiv catre zona din ciclul de viata al cladirii de care sunt interesati; partea de servicii GEZE este la randul ei structurata similar. Indiferent de dipozitivul de pe care site-ul este accesat: informatiile si documentele produselor GEZE sunt integral accesibile si pot fi descarcate, inclusiv in cazul dispozitivelor mobile.
Solutii si know-how pentru fiecare grup tinta
Principiul din spatele noului site GEZE este de a asigura proiectantilor, inginerilor si administratorilor cladirilor accesul la informatia sau instrumentul dorit prin doar cateva click-uri - continutul relevant pentru ei este la doar un click distanta. Pentru arhitecti si proiectanti, spre exemplu, accesul neingradit atat la obiecte BIM GEZE si la modele standard pentru proiecte cat si la specificatii, desene si planuri de cablare. Utilizatorii din domeniul productiei vor regasi usor si rapid instructiuni, desene si filme de montaj. Sectiunea “Servicii” pune la dispozitia utilizatorilor accesul direct la functiile de cautare, contactare a service-ului, facilitarea achizitionarii de piese de schimb si numeroase alte servicii online.
 
athena_370px
2021-video-fer
SISECAM
ghid_montaj
rehau
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 

Autentificare

hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp

Parteneri

trocal
ROTO
ALUPROF
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE