Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 27 Noiembrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - GRUPUL REHAU este premiat pentru sustenabilitatea lantului de aprovizionare
GRUPUL REHAU este premiat pentru sustenabilitatea lantului de aprovizionare
Furnizori de sisteme Publicat de Stelian DINCA 16 Sep 2021 12:30
REHAU se angajeaza in mod constant in practici comerciale responsabile in toate domeniile organizatiei, obtinand un succes evident. Datorita acestui angajament, Grupul a fost medaliat cu aur pentru managementul sustenabilitatii de la agentia de rating EcoVadis.
Cu un scor total de 71 din 100 de puncte posibile, Grupul REHAU a obtinut medalia de aur pentru prima data si se afla astfel printre primele 5% din toate companiile participante si printre primele 1% din companiile din industria de prelucrare a materialelor plastice.
Din anul 2007, agentia independenta de rating EcoVadis evalueaza performantele de sustenabilitate ale societatilor din domeniile mediului, drepturilor lucratorilor si drepturilor omului, eticii si achizitiilor durabile. Cu 21 de criterii de sustenabilitate, EcoVadis se asigura ca activitatile companiilor cu lanturi de aprovizionare internationale sunt masurabile si comparabile in domeniul practicilor sustenabile, creand astfel incredere si transparenta fata de partenerii de afaceri. EcoVadis ofera companiilor ratinguri globale in domeniul responsabilitatii corporative. Responsabilitatea sociala corporativa, pe scurt RSC, reprezinta responsabilitatea sociala a companiilor in sensul unei afaceri durabile. Marile companii multinationale colaboreaza cu EcoVadis pentru a face transparenta sustenabilitatea lanturilor lor de aprovizionare globale si pentru a imbunatati aceasta sustenabilitate.
Dezvoltare continua la REHAU
Grupul REHAU progreseaza constant si acest lucru se reflecta in scorurile de rating acordate de EcoVadis in ultimii ani: 58 de puncte in 2019, apoi 65 de puncte in 2020 care au fost depasite din nou anul acesta, cand au fost acordate 71 de puncte.
„Acesta este un efort de echipa depus de multi colegi din departamentele specializate, precum Departamentul Juridic, Resurse Umane, Managementul Mediului si al Energiei si Sustenabilitate. Putem fi mandri de acest lucru, dar nu vrem sa ne culcam pe lauri”, a spus Andreas Jenne, Responsabilul pentru Sustenabilitate in cadrul Grupului REHAU.
 
 
2021-video-fer
SISECAM
athena_370px
ghid_montaj
rehau
A aparut editia
OCTOMBRIE 2021!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

ALUPROF
VBH
trocal
ROTO
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE