Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 16 Octombrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - W-TECH estimeaza ca trendul de crestere a vanzarilor se va mentine in 2021
W-TECH estimeaza ca trendul de crestere a vanzarilor se va mentine in 2021
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 16 Sep 2021 06:00
In ultimul timp, vanzarile de scule aschietoare destinate ferestrelor si usilor din lemn stratificat ale furnizorului W-Tech, din Brasov, s-au axat pe proiecte finantate din fonduri europene. „Colaboratorii nostri au realizat, in proportie de 90%, echipari de utilaje cu finantari europene, complexe si cu valori mari. In activitatea noastra a crescut, de asemenea, numarul de solicitari pentru segmentul ansamblurilor termoizolante din lemn-aluminiu, dar si cel al proiectelor speciale. Anul acesta ne-am axat pe mentinerea structurii activitatii reprezentata de comercializarea de scule marca Fantacci Industrie - Italia (cu o pondere de circa de 40% din vanzarile totale) si distributia de feronerie marca AGB-Alban Giacomo (Italia) - pentru care suntem distribuitori exclusivi pe zona Transilvania. De asemenea distribuim garnituri de etansare marca Deventer (Germania) care au reprezentat anul acesta o parte a cresterii cifrei de afaceri. Pentru toate produsele comercializate de catre firma noastra (scule, feronerie, garnituri si altele), punem la dispozitie beneficiarilor si consultanta de specialitate, servicii de punere in functiune si asistenta post-vanzare.
Pandemia ne-a adus cateva schimbari in activitate, cum ar fi faptul ca am redus contactele de tip «door to door» cu clientii si am crescut vanzarile axandu-ne pe contactele online si discutiile de interes concrete. Anul acesta nu avem planificate proiecte de investitii, ci ne dorim sa ne intensificam activitatile de promovare in mediul online, contactele directe si sa facem angajari pentru dezvoltarea fortei de vanzari. Anul 2020 a fost unul dintre cei mai buni din perspectiva financiara pentru noi, iar in 2021 se mentine trendul de crestere a vanzarilor”, a declarat Florin Voicu, directorul general al firmei. Informatii suplimentare, la www.wtech.ro
 
rehau
SISECAM
2021-video-fer
ghid_montaj
athena_370px
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 

Autentificare

hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

trocal
ROTO
VBH
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE