Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 14 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - MAGNICOM: Piata se afla in stagnare si restructurare
MAGNICOM: Piata se afla in stagnare si restructurare
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 09 Sep 2010 12:27

Compania Magnicom - Brasov promoveaza o gama diversa de produse/servicii, jumatate din venituri provenind din activitatea de distributie a profilelor Ramplast (firma fiind reprezentant unic pentru judetele Brasov, Covasna, Harghita si Prahova). De asemenea, firma este implicata si in activitati de productie de geam termoizolant (pentru care s-a obtinut marcajul CE), respectiv fabricatia de tamplarie termoizolanta. Distributia de accesorii si serviciile de infoliere reprezinta alte domenii de activitate. Coordonatorul activitatii de marketing al societatii prezinta in cele ce urmeaza noua strategie de piata adoptata in ultima perioada.

 

Claudiu Braic, coordonator al activitatii de marketing al Magnicom: „In cursul anului 2010, am definitivat constructia si echiparea unei noi hale de productie, dotata cu o linie de productie a tamplariei pvc automatizata, iar in prezent lucram la edificarea unui sediu administrativ nou, in Brasov. De asemenea, am investit in suport tehnic pentru sustinerea vanzarilor (prin accesarea de noi zone) si promovarea altor categorii de produse (serii economice de la Ramplast si ansambluri pvc cu geam termoizolant). Pentru distributia de tamplarie avem, deocamdata, parteneriate cu aproximativ 40 de dealeri in tara si doi peste granita, iar numarul de clienti pe segmentul distributiei profilelor Ramplast este de aproximativ 100 in zona in care actionam. In privinta estimarilor pentru viitor consider ca puterea de cumparare va ramane redusa, iar potentialii clienti finali care locuiesc in cladiri multietajate nu vor investi in inlocuirea tamplariei asteptand derularea programului de reabilitare termica. In privinta lucrarilor unde apare ca investitor/beneficiar si statul sau administratia locala, trendul este destul de bun, insa intampinam probleme destul de mari cu decontarea lucrarilor. Pentru intervalul urmator nu preconizam schimbari pozitive majore, insa estimam ca bransa de specialitate va fi marcata de stagnare sau de o eventuala crestere nesemnificativa. De asemenea, piata se restructureaza continuu, iar firmele mari asimileaza rapid clientii companiilor care isi inceteaza activitatea. Totusi, in aceste conditii dificile, vizam o mentinere (sau crestere usoara) a veniturilor firmei noastre pana la nivelul de aproximativ 24 de milioane de lei, apropiat celui inregistrat in 2009”.

 

Solicita informatii suplimentare

 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left