Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 06 August 2020
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - BDM: Piata de tamplarie termoizolanta va fi afectata maximum 24 de luni
BDM: Piata de tamplarie termoizolanta va fi afectata maximum 24 de luni
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 20 Mai 2020 06:00
Bogdan Stauder, Managerul General al companiei BDM Grup Invest - Divizia Tamplarie Termoizolanta, din judetul Maramures, estimeaza ca segmentul specific de piata va fi afectat de actuala situatie mondiala pentru o perioada cuprinsa intre 12 si 24 luni. „In actualul context economic dificil, provocat de criza sanitara pe care o traversam, ne-am mentinut personalul in proportie de 80%-100% si am lucrat la o capacitate cuprinsa intre 60% si 80% fata de nivelul maxim pe care il putem atinge. Dintre masurile administrative si legislative adoptate de autoritatile romane, in vederea sustinerii economiei, consider ca asigurarea de linii de finantare cu dobanda subventionata pentru firme s-a situat la nivelul 3 (pe o scara de la 1 la 5, unde 1 este cel mai scazut nivel, iar 5 cel mai ridicat), iar sustinerea companiilor de catre stat, prin asumarea somajului tehnic, in timpul starii de urgenta reprezinta o masura careia i se poate acorda nota maxima, 5. In acelasi timp, amanarea platii contributiilor de asigurari sociale in timpul starii de urgenta s-a situat la nivelul 4, ca impact pozitiv. In ceea ce priveste activitatea de export, daca pana acum livram pe pietele externe din Franta, Italia, Elvetia, Belgia, Germania, Austria si Canada aproximativ 35% din productia totala de ansambluri termoizolante, estimam ca actuala situatie va influenta in sens negativ aceste activitati, cu o posibila scadere care va aduce ponderea exportului la aproximativ 20% din total”, a mai subliniat oficialul firmei.
Compania BDM Grup Invest produce tamplarie din PVC (in proportie de 90% din totalul activitatii) si aluminiu sub marca Helios si este membra a Patronatului Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta (PPTT). Informatii suplimentare, la www.ferestrehelios.ro 
 
ghid_montaj
athena_370px
rehau
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
deceuninck_belgium
dualsoft

Parteneri

trocal
VBH
ALUPROF
ROTO
2020_bife-sim
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE