Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 14 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - BUCIN MOB produce anual ferestre in valoare de un milion de euro
BUCIN MOB produce anual ferestre in valoare de un milion de euro
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 26 Iun 2017 12:34
Compania Bucin Mob a inregistrat, la finalul anului trecut, o cifra de afaceri in valoare de 4,6 milioane de euro, generata din comercializarea de usi, ferestre si obloane (cu o contributie de 30% la incasarile totale), mobilier din lemn masiv din gama Bucin Mob Design Collection (20%), mobila pentru copii (10%) si pentru gradina (40%). In intervalul 2016-2017 societatea s-a axat, in principal, pe extinderea gamei de produse, inclusiv pe segmentul mobilierului, unde, printr-un parteneriat unic pe piata autohtona cu designeri romani foarte apreciati, a fost creata gama Bucin Mob Design Collection. Mai multe detalii despre activitatea firmei din ultimul interval sunt oferite, in continuare, de Lucia Bucin, CEO in cadrul acesteia.
 
- Cum a evoluat de-a lungul timpului strategia de extindere a companiei?
- Daca in primii trei ani am experimentat si testat modelul de business, din 1996 am inceput sa dezvoltam fabrica. In 2000, am investit aproximativ 1,5 milioane de euro intr-o noua platforma de lucru, avand o suprafata de 6,5 ha, precum si in utilaje, iar din 2005 am alocat fonduri constante pentru dezvoltare, in valoare de peste cinci milioane de euro, in retehnologizare, dar si pentru cresterea eficientei energetice a proceselor de lucru si a securitatii furnizarii produselor, in contextul schimbarilor climatice. Anul trecut, rezultatul acestor proiecte sustinute s-a materializat printr-o majorare de 13% a cifrei de afaceri, iar pe termen scurt, lucram la un proiect prin care intentionam sa accesam fonduri europene, in vederea achizitiei unei linii de finisaj care inglobeaza cea mai noua tehnologie in materie.  
 
- Descrieti modalitatile prin care asigurati distributia produselor.
- Pe piata interna, detinem o reprezentanta in Brasov si una in localitatea Corbeanca, din judetul Ilfov. Anul acesta, am inaugurat un showroom in centrul Capitalei, unde expunem atat ferestre/usi, cat si o parte din colectia de design si tot pentru 2017 ne-am propus sa mai deschidem un spatiu de prezentare in zona Transilvaniei (la Cluj-Napoca). Totodata, intrucat aproximativ 70% din totalul productiei ajunge pe pietele externe (din Germania, Austria, Italia, Ungaria, Franta si Finlanda), avem o comunicare puternica in mediul online, prin intermediul website-ului companiei si al retelelor de socializare.
 
- Detaliati cateva caracteristici ale ferestrelor fabricate in unitatea de productie.
- Ferestrele pe care le realizam pot fi executate din diferite specii lemnoase - molid, pin sau stejar, iar structura folosita este model Eurofaltz 68/78, avand finisaje marca ICA (Italia). Putem realiza ferestre termoizolante cu diferite forme geometrice, in diverse configuratii si cu deschideri multiple, feroneria folosita fiind de provenienta germana, marca Roto NT. Echipam ferestrele cu doua randuri de garnituri perimetrale (pentru o etansare superioara) si cu lacrimare din aluminiu, in nuante de argintiu sau maro. Pentru suprafata vitrata, se foloseste un pachet termoizolant cu o structura de 24 mm grosime, care cuprinde doua foi de sticla, bagheta-distantier si argon, si la acest capitol fiind disponibile diferite configuratii de geam. Capacitatea de fabricatie pe acest segment de activitate se situeaza la nivelul de 20.000 bucati/an, cu o valoare medie de un milion de euro. 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
ABONARE REVISTE
TSV
rehau
SISECAM
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left