Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 30 Noiembrie 2023
EDGETECH
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ELVIMAR GLASS: Beneficiarii opteaza acum pentru vitraje de calitate inalta
ELVIMAR GLASS: Beneficiarii opteaza acum pentru vitraje de calitate inalta
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 30 Aug 2022 06:10
In primul semestru al acestui an, compania Elvimar Glass - Buzau si-a mentinut incasarile la acelasi nivel inregistrat in perioada similara din 2021. „Din cauza impredictibilitatii pietei, nu putem face estimari clare in privinta evolutiei financiare din acest an, insa ne dorim ca si 2022 sa fie unul bun din acest punct de vedere asa cum a fost si 2021, cand am inregistrat rezultate financiare in valoare de 9,5 milioane de lei. Aceasta cifra de afaceri a fost rezultatul productiei de tamplarie din PVC (in proportie de 70% din totalul activitatii), de ansambluri din aluminiu (10%) si geam termoizolant, pe care il livram inclusiv pentru terti. Pe segmentul vitrajelor, detinem o capacitate de productie de 100 mp/zi, lucram exclusiv cu sticla Sisecam Glass si realizam, in principal modele clare, bombate, Low-E si 4Seasons cu control solar. Am remarcat in ultimul timp o orientare preponderenta a clientilor catre modele de calitate, mai ales ca preturile au crescut, chiar si cu 30%. Puterea de cumparare a scazut si am fost nevoiti sa ne sacrificam profitabilitatea pentru a putea ramane competitivi.
Ne distribuim produsele in principal pe plan judetean, iar 5% dintre acestea ajung la export, in Italia si Franta. Detinem, de asemenea, un showroom si avem in derulare parteneriate atat cu firme de constructii, cat si cu aproximativ 20 de dealeri specializati. Totodata, detinem si o echipa proprie de montaj”, a mentionat Dan Panaete, administratorul Elvimar Glass.
  
    
 
TSV
SISECAM
rehau
2021-video-fer
TOP-500-PRODUCERS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza