Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - IZOTEC GROUP vizeaza extinderea pe noi piete, la nivel national si european
IZOTEC GROUP vizeaza extinderea pe noi piete, la nivel national si european
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 21 Mar 2022 06:10
Interesul si ritmul de lansare a comenzilor pentru produsele din gama premium a Izotec nu a scazut si chiar a depasit valorile din anii trecuti in 2021, an caracterizat, totusi, de un context imprevizibil. Dupa cum precizeaza Ciprian Chelariu, administratorul Izotec Group, managementul firmei a cautat permanent sa aiba o relatie apropiata cu clientii si sa ii ajute sa se adapteze noilor conditii de lucru. De asemenea, a adoptat o serie de masuri in relatia cu toti partenerii pentru ca activitatea sa se poata derula in cele mai bune conditii.
- Ce schimbari au intervenit in relatiile de afaceri cu furnizorii si clientii dumneavoastra in ultima perioada?
- Industria constructiilor a fost afectata de lipsa materiilor prime, iar un impact serios in buna functionare a tuturor companiilor de profil l-a avut si il are blocajul lantului logistic la nivel mondial. Zi de zi, furnizorii cu care colaboram au facut eforturi importante pentru a asigura disponibilitatea principalelor categorii de produse necesare mentinerii ritmului de lucru si realizarii proiectelor in care am fost sau suntem implicati. E adevarat ca au fost sau sunt elemente care pot avea intarzieri, dar am fost mereu flexibili si am cautat solutii sa acoperim reperele lipsa din anumite comenzi livrate de parteneri. De asemenea, in 2021, am facut cateva actualizari ale preturilor la tamplarie, insa de fiecare data am cautat solutii pentru a sustine prin forte proprii, o perioada de timp, actualizarile de pret operate deja de furnizorii parteneri, pentru a oferi clientilor un avantaj important pe piata si pentru a reusi sa inchidem mai rapid ofertele avute in discutie. E adevarat ca pe masura ce presiunea scumpirilor de materii prime a fost tot mai mare, este foarte greu sa nu ne aliniem rapid la cresterile de pret ale acestora. Am remarcat cu bucurie ca, in ciuda dificultatilor cu care ne-am confruntat, partenerii au apreciat sprijinul nostru si au pastrat cu loialitate o relatie deosebita de afaceri. Pentru noi acest lucru a fost si este esential si tinem sa multumim tuturor clientilor pentru increderea acordata in 2021!
- Care a fost strategia de afaceri adoptata in vederea stabilizarii relatiilor de afaceri?
- Am insistat pe respectarea unor principii si reguli simple care sa ne permita sa lucram cat mai bine in contextul actual global, care este foarte provocator. Mai exact, este vorba despre lansarea din timp a comenzilor, respectarea conditiilor de plata, importanta intelegerii termenului de oferta cu valabilitate limitata, data de posibile actualizari de pret venite de la furnizori, tratarea diferentiata si lansarea in etape a comenzilor pentru mari proiecte imobiliare, verificarea constanta a informarilor transmise, precum si mentinerea unei relatii apropiate cu reprezentantii Izotec alocati.
- Cum vedeti evolutia afacerii in 2022?
- Pentru 2022 ne-am propus sa derulam un nou proiect de tehnologizare a procesului de productie, prin care estimam ca vom fi in masura sa ne extindem pe noi piete, la nivel national si european, sa fructificam noi oportunitati de afaceri prin accesarea unor proiecte care solicita performante tehnice inalte ale tamplariei, sa continuam procesul de informare si educare a pietei nationale si sa ne dezvoltam durabil, protejand mediul inconjurator. 
 
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left