Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 27 Noiembrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - NICOMI extinde la nivel national reteaua de franciza de tamplarie termoizolanta
NICOMI extinde la nivel national reteaua de franciza de tamplarie termoizolanta
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 04 Oct 2021 06:10
Producatorul de ansambluri termoizolante Nicomi - Satu Mare aniverseaza anul acesta trei decenii de activitate pe piata nationala de tamplarie termoizolanta. Pentru distributia produselor sale, firma detine la nivel national o franciza pe care o extinde continuu, marca Nicomi fiind in plina expansiune. Localitatile vizate anul acesta pentru extindere au fost in principal Sibiu, Zalau, Suceava, Brasov si Botosani. De asemenea, nu cu mult timp in urma, s-au aniversat doi ani de la deschiderea showroom-ului din Arad si sapte ani de la inaugurarea celui din Lugoj. Recent, a fost infiintat cel de-al 20-lea showroom Nicomi in Caransebes, dar si primul showroom Rehau by Nicomi din Romania, la Cluj-Napoca.
„Ne dorim sa le oferim clientilor produse de top, la standarde europene, cu cele mai noi tehnologii si care sa fie realizate de cei mai buni specialisti. Promovam o gama extinsa de produse, din categoria medie si premium ca pret, tocmai pentru a putea raspunde tuturor exigentelor si cerintelor clientilor. Sunt produse de calitate, realizate cu tehnologie superioara. Pentru a fabrica unele dintre cele mai bune ferestre, am ales cu atentie furnizorii. Este vorba despre producatori de profile din top din Germania (Rehau si Aluplast) si furnizorul de feronerie Maco (Austria). Montajul acestora este profesionist si se face cu echipe specializate. Garantia ferestrelor Nicomi este de cinci ani, iar cea a usilor, de doi ani. Durata de exploatare medie este de 15 ani la feronerie si 20 de ani la profile. Vom comercializa si alte produse, printre care si ferestre/ usi din aluminiu sudate cu noua tehnologie Graf Synergy, Nicomi fiind singurul producator din tara care detine aceasta tehnologie. Toate ferestrele Nicomi asigura termoizolatie, control solar si protectie antiefractie. Suntem alaturi de Rehau, pentru ca promovam aceleasi valori - calitate, sustenabilitate si produse de top. Sunt convinsa ca avand aceste valori, vom avea succes si intentionam sa ne focalizam cu precadere pe calitate”, a declarat Eliza Teacu, reprezentanta showroom-ului Rehau by Nicomi.
Prezent la evenimentul de lansare a noului centru de prezentare si comercializare, Virgil Lazareanu, Manager of Sales Window Solutions, REHAU Romania, a adaugat: „Este o abordare a unor parteneri traditionali de-ai nostri cu care suntem in relatii de afaceri de peste 20 de ani. Sunt oameni deosebiti cu care ne face placere sa lucram. Apreciem foarte mult ce au facut si acum vedem un showroom la standarde foarte inalte si remarcam persoane foarte bine pregatite sa abordeze relatia cu beneficiarii pentru produsele si serviciile oferite. Ne dorim ca impreuna sa putem transpune o parte din know-how-ul pe care il detine Rehau si sa raspundem nevoilor pietei si trendurilor care sunt in momentul de fata si care tin de personalizare, calitate, sustenabilitate si transformare digitala. Tot impreuna, sunt convins ca vom reusi”. Informatii suplimentare, la www.nicomi.ro, www.fereastra-nicomi.ro
 
 
athena_370px
ghid_montaj
2021-video-fer
SISECAM
rehau
A aparut editia
OCTOMBRIE 2021!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

trocal
ROTO
VBH
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE