Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 16 Octombrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PRODFENSTER 2000 exporta peste 50% din tamplaria Fink Fenster fabricata
PRODFENSTER 2000 exporta peste 50% din tamplaria Fink Fenster fabricata
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 06 Sep 2021 06:30
Cu sediul in localitatea Sanislau, judetul Satu Mare, compania Prodfenster 2000 continua activitatea firmei Fink Fenster, cu o experienta de peste 20 de ani pe piata nationala a tamplariei termoizolante. De altfel, ferestrele si usile realizate poarta, in continuare, marca Fink Fenster. „Ne-am specializat exclusiv in executia de tamplarie din PVC pe care o fabricam cu profile Gealan, feronerie Roto si geam termoizolant procurat de la firma CE Glass Industries (Ungaria). Detinem o capacitate de productie de 100 unitati/zi si ne livram produsele atat direct, cat si prin intermediul unei retele de dealeri in aproximativ 10 zile. Totodata, un procent de aproximativ 50% din produsele realizate il livram pe plan international in Ungaria, Austria, Germania, Blegia, Franta si Italia, diferenta fiind distribuita in Romania, pe plan national, unde detinem peste 30 de locatii proprii cu consultanti proprii de vanzari. Principala categorie de proiecte pe care o accesam este reprezentata, in proportie de 60% din total, de locuinte individuale. Anul acesta am optat pentru o politica de mentinere a activitatii, in conditiile in care speram ca si piata de profil va urma un trend similar, desi nu putem afirma cu siguranta acest lucru. Estimam ca anul acesta vom reusi cel putin sa ne mentinem incasarile la valoarea de 11,3 milioane de lei inregistrata in 2020.
Inca de la debutul activitatii, in anul 1994, scopul nostru a fost sa raspundem cat mai bine cerintelor clientilor, prin fabricarea unor produse de calitate superioara care sa sporeasca senzatia de confort si calitatea vietii. Ferestrele si usile pe care le realizam sunt disponibile intr-o gama diversificata de culori, au un coeficient de izolare termica si de siguranta sporit. De asemenea, suntem procupati foarte mult de calitate si detinem certificarile ISO 9002, IQNET, dar si un sistem propriu de asigurare a calitatii. De-a lungul timpului, am reusit sa ne impunem la nivel national ca unul dintre cei mai importanti producatori de tamplarie din nord-vestul tarii, dar si pe plan international”, a precizat Baratki Istvan, administratorul firmei. Informatii suplimentare, la www.fink-fenster.ro
 
rehau
ghid_montaj
SISECAM
athena_370px
2021-video-fer
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 

Autentificare

hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft

Parteneri

VBH
ALUPROF
ROTO
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE