Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 11 August 2020
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - REHAU ia in calcul ce vor "milenarii" de la ferestrele pe care le achizitioneaza
REHAU ia in calcul ce vor "milenarii" de la ferestrele pe care le achizitioneaza
Producatori de tamplarie Publicat de Ovidiu Stefanescu 17 Iun 2020 06:14
Pe masura ce membrii generatiei milenare ajung la varsta maturitatii, felul in care acestia isi formeaza deciziile de achizitie poate diferi in mod major de cel al parintilor lor, accentul fiind pus, de exemplu, mult mai mult pe latura de sustenabilitate a produselor. Expertii departamentului tehnic si de marketing din cadrul Rehau au analizat recent care sunt cerintele acestei categorii de consumatori in ceea ce priveste ferestrele si ce efecte au ele asupra operatiunilor companiilor specializate in productie si montaj. Firmele ar trebui sa fie preocupate de mutarea atentiei de la aspecte precum statutul asigurat de astfel de produse, intalnit in cazul generatiilor anterioare, la abordari complet diferite ale unor consumatori mult mai preocupati de impactul social. Problematica modificarilor climatice se afla pe prima pagina a ziarelor din momentul in care milenarii au putut citi, iar de cand acestia au devenit adulti, lucrurile s-au accentuat si mai mult. In mod firesc, sustenabilitatea a castigat un rol major in constiinta lor, ajungand deja o prioritate, cu impact imediat mai ales in momentul in care se pune problema echiparii locuintelor proprii. De exemplu, un studiu recent indica faptul ca in Marea Britanie respectiva categorie de clienti achizitioneaza cat de multe produse „prietenoase” cu mediul isi permit. Practic, toate cele mentionate anterior au dus la plasarea caracteristicilor sustenabile inaintea pretului in lista factorilor ce determina decizia de achizitie, ceea ce ii obliga pe producatorii si dealerii de tamplarie sa-si calibreze oferta in consecinta. In ceea ce-i priveste pe furnizorii de sisteme, la randul lor trebuie sa se adapteze rapid la trend, coextrudarea, de exemplu, fiind o procedura aleasa de grupuri precum Rehau pentru a include in structura profilelor a unor materii prime diferite, pe baza de PVC. Practic, procedeul permite folosirea unor materiale reciclate in productie, de exemplu existand sisteme in care ponderea acestora ajunge la 75%. Un alt avantaj major al solutiilor respective este dat de nivelul deosebit de scazut de mentenanta, ce constituie o alta exigenta impusa de generatia milenarilor. In concluzie, prin oferta unor produse cu un design deosebit, durabile si care nu necesita eforturi deosebite pentru intretinere, companiile de tamplarie ar putea atrage in viitor aceasta  categorie tot mai importanta de clienti.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
ghid_montaj
athena_370px
rehau
A aparut editia
AUGUST 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
deceuninck_belgium
dualsoft
nhdp

Parteneri

VBH
ALUPROF
ROTO
trocal
URBAN
2020_bife-sim
PC-500-2019
GHID de INSTALARE