Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 30 Noiembrie 2023
EDGETECH
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ROMSERV INVEST isi mentine anul acesta cota exporturilor la 40% din productie
ROMSERV INVEST isi mentine anul acesta cota exporturilor la 40% din productie
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 11 Nov 2022 06:00
Firma Romserv Invest si-a mentinut anul acesta cota exporturilor la un nivel similar celor din 2021, livrarile in afara tarii reprezentand 40% din productia totala de ansambluri termoizolante din PVC, aluminiu si lemn stratificat a companiei.
"Cele mai numeroase ansambluri exportate sunt cele din PVC, urmate de cele din aluminiu si lemn stratificat, acestea integrand profile Salamander, Cortizo, Reynaers si Aluplast, dar si feronerie Roto. Livrarile se realizeaza pe pietele din Italia, Franta, Belgia si Germania, fiecare dintre aceste state avand specificul ei in ceea ce priveste configuratiile produselor. Cele mai numeroase proiecte in care ne-am implicat in ultima perioada pe aceste piete sunt cele de tip rezidential.
Activitatile de export din acest an ne-au fost afectate semnificativ de majorarile de preturi ale materiilor prime, utilitatilor si combustibilului. Din acest motiv, principalul obiectiv pe care il avem in vedere pentru 2022 este reprezentat de optimizarea operatiunilor si consolidarea relatiilor care sunt in derulare. Pentru noi, dar si pentru firmele din Romania, exportul reprezinta, in continuare, o foarte buna oportunitate. In ceea ce priveste evolutia activitatii proprii, pentru anul in curs, estimam obtinerea unei majorari a cifrei de afaceri, care s-a situat in 2021 la nivelul de 11,2 milioane de lei. Aceasta evolutie se datoreaza, insa, cresterii costurilor de productie, dar si a comenzilor", a declarat Floris Lazarescu, administratorul companiei. Informatii suplimentare, la www.romservinvest.ro
     
 
SISECAM
TSV
2021-video-fer
rehau
TOP-500-PRODUCERS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza