Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 24 Iunie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - RTH Proconstruct a instalat recent usi armonice ia fabrica Ford din Craiova
RTH Proconstruct a instalat recent usi armonice ia fabrica Ford din Craiova
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 22 Iun 2020 05:00
In ultimul timp, dupa instituirea starii de urgenta, urmata de cea de alerta, in cadrul companiei RTH Proconstruct au fost adoptate masuri suplimentare de siguranta. „Intrucat o mare parte din sistemele pe care le folosim in productie vin din Italia si Germania, luam toate masurile de sanatate si securitate in munca, necesare in noul context epidemiologic. Astfel, avem parteneriate cu firme specializate care fac dezinfectie cu solutii profesionale, intrucat consideram ca este absolut necesar ca in zilele acestea sa ne gandim la binele angajatiilor si al clientiilor nostri. Felicitam toti producatorii din Romania care isi continua activitatea  si asteptam momentul in care acestia vor sustine, la randul lor, alti producatori din Romania, asa cum fac cei din Germania, Italia si Franta. Felicitam, de asemenea, toti platitorii de taxe si speram ca un procent de 1% din acestea sa ajunga si in prima linie, la cei care lupta cu maladia Covid-19. Dorim sa le multumim si colegilor nostri din echipele de montaj, care au fost foarte curajosi si si-au continuat activitatea in plina pandemie, desi in societate poate fi remarcat un fenomen generalizat de frica. Unul dintre cele mai importante proiecte pe care le-am realizat in acest interval a fost reprezentat de instalarea de usi armonice de 15 m x 4,5 m in cadrul fabricii Ford, din Romania”, au precizat oficialii firmei.
Activa pe piata nationala incepand cu anul 2004, compania RTH Proconstruct s-a dezvoltat constant, devenind un important producator si importator pentru toata gama de elemente de inchidere industriale si rezidentiale. Informatii suplimentare, la www.rthc.ro
 
athena_370px
2021-video-fer
ghid_montaj
SISECAM
rehau
A aparut editia
MAi 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft

Parteneri

ROTO
trocal
VBH
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE