Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 16 Octombrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - SILCAR: Fabrica de geam termoizolant Lightglass a investit intr-o noua linie Forel
SILCAR: Fabrica de geam termoizolant Lightglass a investit intr-o noua linie Forel
Producatori de tamplarie Publicat de Ovidiu Stefanescu 04 Iun 2018 06:32
Compania Lightglass – divizia de geam termoizolant a grupului Silcar – a instalat recent un sistem automat de aplicare a baghetei distantier, din seria Art TBB, de la Forel – Italia. Astfel, Lightglass a devenit prima unitate locala de productie care utilizeaza aceasta tehnologie. Practic, utilajul este alimentat continuu cu distantier de tip warm-edge de la o rola speciala, pe care il aplica direct pe una dintre foile de sticla, pentru a obtine o rama inchisa. Trebuie mentionat faptul ca extruderul de butyl are o functionare independenta fata de aplicatorul de bagheta. Prin introducerea acestei noi solutii tehnologice se elimina, practic, tehnicile conventionale de procesare a baghetei, asigurandu-se, totodata, imbunatatiri nete ale performantei si eficientei procesului de executie a pachetelor vitrate dublu si tripulstratificate, echipate cu sisteme de tip warm edge si beneficiind de insertie de gaz inert. In prezent, Lightglass produce sortimentele proprii folosind o linie completa de la Forel, constand in masina de spalare Art.VW, aplicatorul Art.TBB, presa de cuplare Art.APG si unitatea robotizata de sigilare secundara Art.SA. Comentand recenta achizitie, Ovidiu Caraba, director general al Silcar Prod, a afirmat ca “multe dintre companiile active pe piata din Romania au ajuns sa constientizeze ca este tot mai dificil de identificat o forta de munca suficient de specializata pentru a asigura progresul si extinderea afacerii. In acest context, alocarea de fonduri pentru tehnologii automate a devenit o necesitate, mai ales pentru a creste calitatea produselor si a scadea dependenta de o piata a muncii, prin excelenta limitata”.
 
SISECAM
athena_370px
ghid_montaj
rehau
2021-video-fer
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 

Autentificare

hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft

Parteneri

VBH
ALUPROF
ROTO
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE