Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 15 Iunie 2024
Hilti
PAGINA PERSONALIZATA


GIP RO AMBIENT SRL

GIP RO AMBIENT SRL

Adresa: B-dul Preciziei nr. 1C, Bucuresti, Sector 6
Telefon: 021/317.15.66; 021/317.15.86
Fax: 021/317.15.87; 021/317.15.82
E-mail: gipro@rdslink.ro
Web site: www.gip.ro
Domenii: Tamplarie din PVC | Tamplarie din aluminiu
Descriere activitate
Producator de tamplarie din PVC si Aluminiu, geam termoizolant, pereti cortina. Ofera servicii de curbare si infoliere profile PVC.
Prezentare companie/institutie
GIP: Numeroase proiecte de investitii, derulate anul acesta in cadrul grupului
 
 
 
 
 
 
Virgil Cocosila (58 de ani)
Functia/Firma: director economic, GIP;
Experienta profesionala: peste 25 de ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Strategia pentru dezvoltare implementata in 2022 in cadrul grupului de firme care include companiile GIP si GIP Ro Ambient presupune achizitia unui utilaj de tip CNC performant pentru sudarea profilelor din PVC (cordon sudura zero), retehnologizarea liniilor de productie, realizarea de ansambluri termoizolante cu sisteme noi, diversificarea numarului de produse si cresterea calitatii acestora, reducerea costurilor de productie prin folosirea cat mai optima a materiilor prime si economisirea energiei electrice. Virgil Cocosila, directorul economic al GIP, precizeaza ca, prin planul actual de afaceri, societatea isi propune sa realizeze in 2022 o investitie in panouri solare fotovoltaice folosind fonduri financiare proprii, guvernamentale si europene.
 
- Ce initiative ati luat pana in prezent pentru digitalizarea activitatii si ce masuri urmeaza sa adoptati in continuare?
- Folosim programe si aplicatii software specializate pentru ofertarea produselor catre clienti, realizarea proiectelor de productie, dar si optimizarea, procesarea si gestionarea materiilor prime si a produselor. Digitalizarea activitatilor va fi in continuare o tinta pentru noi, prin folosirea calculatoarelor, serverelor, echipamentelor periferice ale programelor si ale softurilor cat mai actualizate, pentru a creste viteza de comunicare, a evita erorile si pentru ca relatiile dintre factorul uman si echipamente sa se faca intr-un mod cat mai divers.
- Cum se deruleaza operatiunile proprii de distributie?
- In prezent, livrarile se realizeaza catre clienti rezidentiali finali, constructori sau procesatori interni, catre proiecte imobiliare (prin intermediul antreprenorilor), precum si la export, unde ajunge aproximativ 15% din productia totala de ansambluri termoizolante. Una dintre noutatile anului 2021, remarcata si in prima parte a lui 2022 a fost aceea ca a crescut numarul clientilor rezidentiali la constructii noi sau pentru renovarile de locuinte. In acelasi timp, un alt efect pozitiv al crizei sanitare a fost reprezentat de faptul ca o parte dintre clienti s-au mobilizat sa-si foloseasca economiile pentru constructii sau pentru renovarea locuintelor. Pentru aprovizionare, desfacere si executarea lucrarilor de montaj, care se realizeaza pentru majoritatea produselor pe care le fabricam, folosim mijloace de transport proprii.
- Care este structura activitatii grupului?
- In prezent, in cadrul grupului, activitatea care are o contributie predominanta consta in fabricarea tamplariei din PVC (cu 50% la cifra totala de afaceri), diferenta revenind productiei ansamblurilor din aluminiu (10%), a geamului termoizolant si a produselor din sticla securizata (40%). Mai exact, producem tamplarie din PVC cu profile Aluplast (ferestre, usi si balcoane), ansambluri din aluminiu cu repere Alumil (pereti cortina, ferestre, usi, inchideri pliabile si culisante), geam termoizolant (dublu, triplu si structural), sortimente din geam securizat (balustrade cu sticla securizata si laminata, usi si pereti din sticla securizata, copertine, cabine de dus) si derulam operatiuni de placare cu Alucobond. Folosim sisteme de feronerie Maco sau Fapim (pentru tamplaria din aluminiu) si sticla Saint-Gobain, Sisecam sau AGC pentru vitraje.
 
(articol aparut in revista Fereastra, editia Martie/Aprilie 2022)

Produse & tehnologii

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left