Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - UNIKAT estimeaza o crestere considerabila a cifrei de afaceri in anul 2024
UNIKAT estimeaza o crestere considerabila a cifrei de afaceri in anul 2024
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 02 Apr 2024 06:00
Un procent de aproximativ 15% din activitatea companiei Productie Prestari Servicii Comert Ager, cu sediul in judetul Covasna, este reprezentata, in prezent, de executia ansamblurilor termoizolante din aluminiu, diferenta constand in fabricarea tamplariei din PVC marca UNIKAT (80%), a geamului termoizolant dublu/ triplu, a altor produse din sticla (balustrade, sisteme pentru compartimentari etc.), precum si in acordarea de servicii de sablare a sticlei.
„In domeniul tamplariei din aluminiu, producem ferestre si usi cu si fara bariera termica, precum si pereti cortina. In 2023, am reusit sa exploatam capacitatea de productie de pe acest segment de activitate in proportie de 90% din total. Pentru fabricarea ansamblurilor din aluminiu lucram cu profile Schuco si Aliplast, feronerie si geam termoizolant realizat in unitatea proprie de productie cu sticla marca Saint-Gobain. Principalele tipuri de proiecte pentru care am realizat livrari de tamplarie termoizolanta din aluminiu au fost in ultima perioada finantate din fonduri private. Numarul de proiecte este la inceputul acestui an in crestere fata de perioada similara a anului trecut.
In vederea dezvoltarii acestui segment de activitate, ne-am propus ca anul acesta sa investim in cresterea capacitatii de productie, prin alocarea in acest sens a unor fonduri in valoare de 500.000 de euro Cel mai important obiectiv de extindere pe care il avem in vedere anul acesta consta in majorarea capacitatii de productie a tamplariei din PVC si aluminiu. In acest sens, vom aloca fonduri in valoare de peste un milion de euro pentru achizitia de utilaje performante, de ultima generatie. Vizam, de asemenea, obtinerea unei cresteri considerabile a cifrei de afaceri, datorata, in mare parte, cresterii capacitatii de productie dar si dezvoltarii exportului si a altor canale strategice de vanzare, desi consideram ca 2024 va fi un an de business plin de provocari. In 2023, am inregistrat o crestere de 10% a cifrei de afaceri in raport cu valoarea de 50,7 milioane de lei, inregistrata in 2022.
Ne distribuim produsele atat direct (catre proiecte rezidentiale/ nerezidentiale), cat si indirect (printr-o retea de aproximativ 100 de dealeri), la nivel national. Totodata, suntem prezenti si pe pietele externe din Italia, Franta, Belgia, Elvetia, Germania, Spania si Irlanda, unde, in 2023, am livrat aproximativ 50% din ansamblurile termoizolante din PVC si aluminiu fabricate”, a declarat Marius Bradea, Director vanzari in cadrul UNIKAT. Informatii suplimentare, la www.unikat-grup.ro      
 
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left