Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 14 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - METROPOLIS: Proiect de extindere a distributiei la nivel national
METROPOLIS: Proiect de extindere a distributiei la nivel national
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 09 Iul 2012 10:34
Compania Metropolis a definitivat, recent, un proiect de investitii care a constat in inaugurarea celei de-a doua hale de productie si echiparea acesteia cu o linie de productie complet automata. Cu o capacitate de fabricatie de 200 unitati/schimb, linia de executie cuprinde printre alte echipamente si doua centre (de debitare si prelucrare) Rotox, o linie de sudura la patru capete si debavurare cu patru axe Sturtz, o parte din ele achizitionate prin cofinantare nerambursabila, in cadrul proiectului “Tamplarie competitivain regiunea de Nord-Est”.
 
Bogdan Roman, director general al Metropolis: “Cel mai important obiectiv de dezvoltare pe care ni l-am stabilit pentru intervalul urmator consta in extinderea la nivel national a retelei de dealeri. Aria proprie de distributie s-a extins la nivel local (in judetele Neamt, Iasi, Bacau, Suceava si Vaslui), dar aproximativ 20% din productia totala se exporta in tari precum Austria, Italia sau Belgia. Oferim partenerilor nostri consultanta, service, garantie si post-garantie, precum si software de ofertare, mostre si materiale publicitare. In oferta noastra se regasesc ferestre si usi din profile Salamander (Germania), echipate cu feronerie Roto NT si Maco MM. In procesul de executie utilizam intreaga gama de profile Salamander si anume Design 2D, Streamline (in variante de 5 si 7 camere de izolare), Design 3D si bluEvolution, modele glisante si obloane. Investitiile sustenabile si orientarea catre parteneriate de durata au determinat o evolutie optima a vanzarilor si ne-au permis sa ne pastram inca de la instalarea crizei financiare un trend ascendent al veniturilor. Aceasta a fost tendinta si in primul semestru al anului in curs, comparativ cu perioada similara din 2011, ceea ce ne determina sa preconizam o crestere de 23% a incasarilor totale din 2012. Pe fondul deprecierii segmentului specific, nu ceilalti competitori reprezinta principala concurenta, ci instabilitatea politica si sociala”.
 
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
rehau
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left