Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 18 Septembrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - BARRIER 100, noile ferestre de calitate premium pentru case pasive
BARRIER 100, noile ferestre de calitate premium pentru case pasive
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 12 Iul 2021 06:17
Barrier 100 este o fereastra de top, ce are capacitatea de a face fata fara probleme conditiilor climatice extreme. Beneficiind de o incadrare pana la Clasa 5 de izolare fonica si pana la Clasa WK3 de protectie impotriva efractiei, produsul are un comportament ireprosabil la actiunea factorilor agresivi de mediu, cum ar fi aversele de ploaie, furtunile sau curentilor puternici de aer. Calitatea premium a ferestrei se reflecta in caracteristicile optime de termoizolare pe tot parcursul anului, precum si in sistemele de feronerie rezistente la uzura. Barrier 100 respecta prevederile tehnice stipulate in standardul de casel pasive, asigurand, de exemplu, o etanseitate sporita la aer. Astfel, pierderile inregistrate intr-o ora sunt mai mici de 60% din volumul total de aer din interiorul casei. Eficienta respectiva este rezultatul al celor trei randuri de garnituri coextrudate, precum si al materialelor de cea mai buna calitate folosite in procesul de fabricatie: profile de top de la Rehau Geneo PHZ, pachete vitrate cu trei foi de sticla si feronerie Roto Lux.
 
Grad ridicat de termo -fonoizolare, design deosebit si rezistenta in timp
Tehnologia utilizata la realizarea ferestrelor Barrier 100 se adapteaza perfect exigentelor de izolare specifice caselor pasive. Panourile de geam cu insertie de gaz inert, sunt prevazute cu baghete-distantier termoizolante. In plus, pentru stabilizarea dimensionala in masa a profilelor nu se foloseste armatura din otel, ceea ce reduce riscul formarii puntilor termice si lasa spatiu suficient pentru insertia termo-modulelor izolatoare in camerele sistemului. Barrier 100 asigura, de asemenea, un grad de rezistenta ridicat, pentru a garanta performante inegalabile de-a lungul intregii perioade de exploatare. Feroneria Roto Lux poate fi cu balamale ascunse sau vizibile, oferind posibilitatea optarii pentru instalarea unor blocatori speciali, in vederea incadrarii intr-o clasa superioara de rezistenta antiefractie. Usurinta in manevrare si rezistenta in timp sunt caracteristicile principale ale feroneriei Roto Lux - un element distinctiv al ferestrelor Barrier 100. Ansamblurile permit placarea cu profile din aluminiu. Astfel, se obtine un design deosebit, precum si o sporire a andurantei in timp a ferestrelor, precum si a eficientei de izolare termica si fonica. In plus, ferestrele pastreaza un aspect ireprosabil, indiferent de capriciile vremii.
Solicita informatii suplimentare
 
athena_370px
2021-video-fer
SISECAM
rehau
ghid_montaj
A aparut editia
AUGUST 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft

Parteneri

ALUPROF
trocal
ROTO
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE