Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 28 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Echipa Izotec Group a participat la noua editie a targului Fensterbau Frontale 2024
Echipa Izotec Group a participat la noua editie a targului Fensterbau Frontale 2024
Produse & Tehnologii Publicat de AG&F 28 Mar 2024 11:38
Saptamana trecuta a fost deosebit de constructiva pentru noi, deoarece o parte din echipa Izotec Group a participat la prestigiosul targ Fensterbau Frontale din Nürnberg. Gealan, furnizorului nostru de profiluri, a facut posibila aceasta prezenta. Cu aceasta ocazie, ne-am actualizat imaginea de ansamblu asupra tendintelor si tehnologiilor de varf pentru productie, comert si automatizare.
Fensterbau Frontale este cel mai important targ international pentru ferestre, usi si fatade, reprezentand punctul central de intalnire pentru vizitatorii din intreaga lume, in cautare de tendinte si solutii la provocarile industriei. Editia din acest an a targului de la Nürnberg a reconfirmat statutul evenimentului. De indata ce am pasit in salile de expozitie, am fost intampinati de o atmosfera vibranta. Cu peste 644 de expozanti internationali, raspanditi in noua sali, anvergura editiei 2024 a fost uluitoare.
 
 
Cu toate ca industria constructiilor se afla intr-o situatie tensionata, targul s-a bucurat de o popularitate remarcabila. Tema editiei Fensterbau Frontale din acest an a fost, fara indoiala, centrata pe inovatie si durabilitate. Noi, echipa Izotec Group, ne-am bucurat de o experienta excelenta, conversatii interesante si am vazut produse inovatoare pe standurile expozantilor, inclusiv multe premiere mondiale, asa ca ne-am intors cu o viziune imbogatita din acest schimb de experienta internationala.
Evenimentul din 2024 a contribuit la educarea pietei in ceea ce priveste eficienta energetica, automatizarea productiei si calitatea materialelor folosite in productia de ferestre. Pe masura ce am explorat spatiul expozitional, am fost incantati sa vedem o multitudine de produse ingenioase si concepte orientate catre sustenabilitate, precum si o evolutie a practicilor de constructie prietenoase cu mediul. Fensterbau Frontale ne-a oferit o privire unica si cuprinzatoare asupra pietei, precum si sansa de a experimenta inovatii, direct la fata locului.
 
 
De asemenea, ne-am bucurat de oportunitati de networking, la cel mai inalt nivel. Nu am putut sa nu remarcam calitatea vizitatorilor targului, ceea ce a facilitat schimbul de experienta international, prin discutii despre dezvoltarea de produse noi sau chestiuni legate de antreprenoriat. Participarea la conversatii fata in fata cu profesionisti, arhitecti si experti din industrie din intreaga lume ne-a oferit perspective de nepretuit. Am profitat de fiecare moment pentru a ne conecta, consolidand parteneriate noi si intarind relatii existente care, cu siguranta, vor contura viitorul Izotec Group.
Ne-am intors acasa inspirati, inarmati cu idei si planuri noi, care ne vor conduce pe drumul catre excelenta. Acum, suntem si mai convinsi ca trebuie sa ne urmam misiunea, sa continuam sa inovam si sa construim durabil.
 
 
SISECAM
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left