Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 14 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - REGULUS, sistem complet reglabil pentru structuri din aluminiu, de la Teleco
REGULUS, sistem complet reglabil pentru structuri din aluminiu, de la Teleco
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 25 Ian 2022 06:13
Solutiile Teleco ofera avantaje nete de confort utilizatorilor, cu ajutorul lor acestia avand posibilitatea ca, printr-o simpla apasare de buton, sa activeze/dezactiveze toate luminile dintr-o proprietate, sa selecteze nivelul optim de iluminare a unei anumite zone etc. Un exemplu reprezentativ din gama respectiva este constituit de modelul Regulus, alimentat la 24 V CC, constituind un sistem complet reglabil si ajustabil, destinat structurilor din aluminiu. Puterea consumata este de 4,3 W, fluxul luminos de 380 lumeni, temperatura de culoare de 3.000 K, iar gradul de protectie IP 54 (asigura rezistenta la praf si la stropirea cu apa). Practic, solutia integrata de la Teleco este realizata pe baza unei tehnologii de tip plug-and-play, iar alimentarea de la o sursa de 24 V CC contribuie la sporirea nivelului de securitate. Adancimea de incastrate este de 26 mm, iar latimea fascicolului luminos de 36˚. Regulus este furnizat cu un cabul T de 20 + 20 cm, ce dispune de o extensie de 150 cm. Proiectarea este realizata in deplina concordanta cu exigenele industriei de protectie solara (care promoveaza pergole, verande, marchize si sisteme de umbrire), fapt ce ofera o serie de beneficii importante pentru companiile specializate in instalare. De exemplu, conectorii sunt usor de cuplat si permit realizarea legaturilor direct la locul de montaj, ceea ce se concretizeaza printr-o crestere a vitezei de lucru. 
 
Gama extinsa de aplicatii si control optim al produselor LED
Dispozitivele din aceasta gama au capacitatea de a comanda toate sursele de iluminat de tip LED, ceea ce le face ideale pentru orice tip de aplicatie ce include astfel de produse. Spoturi incastrate, profile, benzi, proiectoare - toate aceste corpuri de iluminat disponibile intr-o gama extinsa de modele si montate in structuri diverse, din aluminiu, lemn sau gips-carton pot fi controlate in mod optim prin intermediul solutiilor de la Teleco. Pentru a asigura un efect omogen al luminii intr-un anumit mediu, se recomanda folosirea unor surse cu o temperatura similara a culorii. Compania Teleco este un partener de incredere pentru clientii sai, fiind receptiva la ideile acestora si avand capacitatea de a transpune cerintele specifice in produsele promovate, gratie controlului complet pe care il detine asupra cercetarii, proiectarii, productiei, testarii si monitorizarii stricte a calitatii proceselor, pe intregul flux de fabricatie.
Solicita informatii suplimentare
 
TSV
SISECAM
ABONARE REVISTE
rehau
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left