Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 14 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - RIVO CONSTRUCT - Alegerea de incredere pentru tamplaria PVC Salamander
RIVO CONSTRUCT - Alegerea de incredere pentru tamplaria PVC Salamander
Produse & Tehnologii Publicat de AG&F 12 Sep 2023 13:50
 
Intr-o lume in continua evolutie, fiecare locuinta are nevoie de o fereastra eficienta energetic, iar RIVO CONSTRUCT a dezvoltat un portofoliu de produse care contribuie semnificativ la confortul si siguranta locuintelor. Compania si-a creat o reputatie solida ca distribuitor de incredere de termopane Salamander, un brand recunoscut la nivel international pentru calitatea si durabilitatea produselor sale.
 
Produse si solutii personalizate
Cu o gama diversificata de profile PVC, care include greenEvolution 76, bluEvolution 82 si bluEvolution 92, RIVO CONSTRUCT ofera solutii personalizate pentru nevoile unice ale fiecarui client. Compania comercializeaza doar ferestre cu trei garnituri de etansare, care asigura izolatie termica si fonica excelenta si contribuie la mentinerea unei temperaturi confortabile in interior si la reducerea zgomotului din mediul exterior.
RIVO CONSTRUCT ofera ferestre de inalta calitate si solutii complete care aduc beneficii semnificative in viata cotidiana. De aceea, toate ferestrele pe care le livreaza sunt echipate standard cu:
• feronerie perimetrala antiefractie, ceea ce adauga un nivel suplimentar de siguranta locuintei, protejand-o de potentiale riscuri;
• geamuri termopan si tripan cu bagheta calda (WarmEdge), care ajuta la reducerea pierderilor de caldura si la cresterea eficientei energetice a locuintelor, contribuind astfel la un mediu mai verde si la economii substantiale la facturile de energie.
"Unul dintre produsele noastre de baza este profilul bluEvolution 92 care a castigat rapid increderea clientilor nostri rezidentiali. Ferestrele bluEvolution 92 sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni si finisaje, potrivindu-se oricarui stil arhitectural. Cu o combinatie de estetica contemporana si performante superioare, acest profil Salamander ofera cea mai inalta clasa de eficienta energetica", au precizat reprezentantii RIVO CONSTRUCT.
 
Parteneriate de succes
Aproximativ 70% din cifra de afaceri provine din domeniul rezidential, in special clienti care construiesc in regie proprie. Oferta companiei pentru aceasta categorie de clienti este profilul bluEvolution 92, apreciat pentru estetica sa contemporana si eficienta energetica.
Diferenta de 30% din cifra de afaceri merge catre dezvoltatorii imobiliari, care au preferat profilele greenEvolution 76. "Colaboram strans cu acesti profesionisti pentru a furniza tamplarie PVC Salamander pentru proiectele lor de constructie, contribuind astfel la dezvoltarea infrastructurii locuintelor si cladirilor comerciale din regiunea noastra", au adaugat specialistii in ferestre.
 
Montaj profesionist
Un aspect crucial al serviciilor RIVO CONSTRUCT este montajul, care este efectuat de echipe proprii specializate in montaj termopane. Avand control asupra acestui proces, compania poate garanta calitatea si siguranta produselor sale de-a lungul intregului ciclu de viata. Montajul corect asigura performante optime si longevitate, transformand ferestrele intr-o investitie pe termen lung.
"Credem cu tarie ca produsele de calitate superioara si angajamentul pentru satisfactia clientilor reprezinta cheia succesului. Cu o cifra de afaceri solida si parteneriate de lunga durata cu clientii rezidentiali si dezvoltatorii imobiliari, ne asiguram ca fiecare proiect este realizat la cele mai inalte standarde", au mai adaugat reprezentantii RIVO CONSTRUCT. 
 
TSV
SISECAM
ABONARE REVISTE
rehau
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left