Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 18 Septembrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Salamander evolutionDrive Plus+: Elementele culisante intr-o noua viziune
Salamander evolutionDrive Plus+: Elementele culisante intr-o noua viziune
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 03 Aug 2021 06:37
Noul sistem culisant cu distantare paralela evolutionDrive Plus+ de la Salamander, impresioneaza prin confortul in utilizare pe care il asigura, precum si prin avantajele nete in ceea ce priveste ventilarea, in conditiile in care profilele ofera economii reale de spatiu. In ceea ce priveste designul, solutia furnizorului german genereaza un efect de spatialitate, gratie suprafetelor vitrate de mari dimensiuni pe care le permite. Confortul sporit in utilizare fata de solutiile clasice de tip oscilo-culisant este obtinut prin modul ingenios de inchidere-deschidere, iar dimensiunile constructive mai mici ale reperelor in raport cu cele ale variantelor culisante cu ridicare duc la asigurarea unor economii vizibile de spatiu. Toate acestea recomanda solutia de la Salamander pentru proiectele la care se solicita un ambient modern, caracterizat printr-un design minimalist. Ferestrele realizate cu aceste profile pot avea dimensiuni maxime de 4.000 mm latime si 2.000 inaltime, oferind practic cea mai generoasa suprafata vitrata dintre toate profilele existente in portofoliul de produse al companiei din Türkheim. 
 
Armonie perfecta intre confortul in utilizare si aspectul panoramic
evolutionDrive Plus+ constituie o solutie optima pentru aplicatii la care, din anumite motive, nu se poate opta pentru usile culisante cu ridicare conventionale, oferind posibilitatea reducerii cu pana la 25% a greutatii ansamblurilor de tamplarie termoizolanta. Sistemul de feronerie special are capacitatea de a deplasa cu usurinta cercevele de pana la 200 kg. In ceea ce priveste etansarea, garniturile perimetrale asigura o impermeabiltiate optima, rezultand un produs care impresioneaza prin caracteristicile sale de mentenanta minima. Din punct de vedere energetic, evolutionDrive Plus+ convinge prin valori optime ale coeficientului de transfer termic Uf, oferind, concomitent, un grad optim de izolare fonica. Un alt avantaj se refera la ventilatie, care are o importanta majora in contextul pandemic actual, produsul asigurand o circulatie optima a aerului in incaperi. Aceste profile sunt recomandate pentru realizarea de usi de terasa si balcon, fiind potrivite inclusiv pentru folosirea la etajele superioare unde greutatea elementelor este decisiva, datorita greutatii lor scazute si a etanseitatii sporite.
Solicita informatii suplimentare
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
SISECAM
rehau
athena_370px
ghid_montaj
2021-video-fer
A aparut editia
AUGUST 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp

Parteneri

VBH
trocal
ALUPROF
ROTO
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE