Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Stürtz prezinta solutii inovatoare de automatizare la Fensterbau Frontale Nürnberg
Stürtz prezinta solutii inovatoare de automatizare la Fensterbau Frontale Nürnberg
Produse & Tehnologii Publicat de AG&F 21 Feb 2024 15:25
Stürtz, unul din principalii inovatori in productia de masini, se pregateste sa-si prezinte cele mai recente progrese in solutiile de automatizare la targul international de top pentru constructia de ferestre, usi si fatade, "Fensterbau Frontale", la Nürnberg, in perioada 19-22 martie 2024, Hala 3A, standul 223.
In mediile de lucru moderne de astazi, provocarile unui deficit tot mai mare de profesionisti calificati si importanta tot mai mare a eficientei si disponibilitatii sunt mai pronuntate ca niciodata. Recunoscand nevoia presanta de solutii inovatoare, Stürtz este pregatit sa abordeze aceste provocari alaturi de producatori.
"Solutiile noastre de automatizare sunt concepute nu numai pentru a atenua presiunea crescanda a pietei muncii, ci si pentru a oferi imbunatatiri tangibile in ceea ce priveste eficienta si disponibilitatea", spune Jorg Breuer, CEO al grupului Stürtz. "Intelegem importanta de a ramane in frunte in fata acestor provocari, iar solutiile noastre sunt adaptate pentru a permite producatorilor sa faca exact acest lucru."
La viitoarea expozitie, Stürtz este incantat sa prezinte o serie de solutii inovatoare care demonstreaza angajamentul continuu de a avansa digitalizarea si automatizarea in industrie:
  • Noua sudare ContourLine Premium: Experimentati o linie complet automatizata pentru producerea de colturi sudate perfect, cu finisaje impecabile pe toate suprafetele vizuale. 
  • Noua masina automata de asamblare hardware pe cercevele: Explorati cea mai recenta masina conceputa pentru a pre-gauri automat elementele sudate si pentru a plasa cu precizie hardware-ul in pozitii dedicate, urmate de insurubarea automata. Acest proces simplificat asigura acuratetea si consecventa instalarii hardware-ului.
  • Urmatoarea generatie PowerCenter-PP-X: Centru pentru prelucrarea si debitarea profilelor PVC .Descoperiti sistemul nostru complet automatizat de asamblare a hardware-ului de blocare, ideal pentru procesarea multi-hardware folosind flexibilitatea roboticii. Asistati la modul in care revolutioneaza procesul de asamblare a hardware-ului de blocare cu eficienta si precizie.
  • Noul FlexCenter-3000-AL-S: Raspunzand cererii tot mai mari pentru productia automatizata de ferestre din aluminiu, Stürtz prezinta FlexCenter-3000-AL-S. Acest centru de taiere si prelucrare in linie, echipat cu un modul special de fabricare, conectat la o statie de taiere, ofera eficienta si productivitate de neegalat.
  • Robot de geamuri Stürtz: Asistati la asamblarea perfecta a unitatilor IG in ferestre cu un singur canat sau cu mai multe canaturi cu robotul nostru de sticla de ultima generatie. In plus, explorati gama noastra de noi solutii robotizate menite sa sustina cererea tot mai mare de automatizare in procesele de fabricatie.
  • Solutie revolutionara Stürtz Cloud: Experimentati puterea solutiei noastre IoT, Stürtz Cloud. Reducand decalajul dintre planificarea productiei si lumea masinilor, aceasta aplicatie software ofera transparenta completa in procesele de productie. De la sprijinirea grupurilor de mentenanta pana la imputernicirea operatiunilor si managerilor, Stürtz Cloud asigura transparenta, eficienta si optimizare maxima in operatiunile de productie.
Cu o multitudine de inovatii de prezentat, Stürtz asteapta cu nerabdare revenirea la o atmosfera vibranta la Fensterbau Frontale, dupa ani de navigare prin provocarile generate de pandemia globala. S-au inregistrat progrese remarcabile datorita initiativelor dedicate cercetarii si dezvoltarii companiei care vizeaza inovarea si perfectionarea produselor si proceselor sale. Stürtz este incantat sa dezvaluie aceste progrese clientelei sale, cu scopul de a-si optimiza avantajele si de a-si propulsa afacerile la "Nivelul urmator".
***
Cu aproximativ 270 de angajati in intreaga lume, Stürtz Maschinenbau GmbH si filiala sa americana Sturtz Machinery Inc. este unul dintre cei mai importanti producatori de utilaje si linii complete de productie pentru fabricarea ferestrelor din PVC si aluminiu. De la masini individuale la sisteme complete de automatizare, intreprinderea cu sediul in Neustadt / Wied-Rott stabileste standarde globale in tehnologie si automatizare. Prin solutii orientate catre utilizator, inovatie continua si sisteme modulare de productie, Stürtz ajuta intreprinderile mici si mijlocii, precum si intreprinderile industriale mari sa creasca eficienta si rentabilitatea productiei lor. Gama extinsa de produse include prelucrarea barelor, sudarea, curatarea, asamblarea feroneriei, sortarea sticlei si sistemele logistice, precum si sistemele la cheie si solutiile software. Gama este completata cu consultanta experimentata, un management de proiect puternic si un serviciu post-vanzare inovator. 
 
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left