Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 04 August 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - AKZONOBEL POWDER COATINGS se extinde si achizitioneaza marca Stahl
AKZONOBEL POWDER COATINGS se extinde si achizitioneaza marca Stahl
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 15 Iun 2021 06:10
Sucursala din Bucuresti a Akzo Nobel Powder Coatings SA - Atena a comercializat in 2020, pe piata din Romania, peste 530 de produse diferite, dintr-un total de peste 12.000 de sortimente disponibile in fabricile proprii din Europa. Viorel Ungur, managerul companiei, precizeaza ca livrarile pe plan autohton acopera majoritatea teritoriului tarii, cu evidente concentrari mai mari in zonele din jurul marilor orase.
- Precizati care sunt principalele localitati din Romania in care ati derulat cele mai numeroase livrari in ultima perioada., 
- Orasele in care ne-am distribuit preponderent produsele in ultima perioada au fost Bucuresti, Brasov, Sibiu, Cluj, Timisoara, Oradea, Iasi, Bacau si Constanta. Modul in care ne livram produsele catre clientii nostri nu s-a modificat in ultimul timp, insa, datorita pandemiei si restrictiilor de circulatie, au aparut intarzieri de aprovizionare pe rutele internationale.  
- Mentionati care sunt, in prezent, preferintele clientilor in materie de vopsele pulbere.
- In ultimul timp, clientii se orienteaza tot mai mult catre culori naturale, fine si elegante, cu suprafete tot mai mate si chiar texturate, textura fiind in cea mai mare parte una fina. Aceste directii se observa nu numai pe segmentul tamplariei din aluminiu, ci si in alte industrii, precum cea a productiei de mobilier, auto sau echipamente. Pricipala gama de vopsea pulbere comercializata de catre divizia Akzonobel Powder Coatings ramane gama de pulberi realizata pe baza de rasini epoxidice si care reprezinta peste 75% din volumul total vandut in Romania, diferenta fiind reprezentata de pulberi pe baza de rasini poliesterice. Aceasta structurare este, de fapt, o imagine foarte exacta a modului in care arata piata din Romania in general si este normala pentru noi, avand in vedere ca suntem unii dintre liderii acesteia.
Pe langa una dintre cele mai variate game de produse existente pe piata, oferim partenerilor suport tehnic, testare rapida in laboratorul propriu din Bucuresti, precum si audit sau training pentru clientii proprii, ori de cate ori este nevoie.
- Indicati care sunt principalele programe de dezvoltare a activitatii firmei pentru anul in curs, deopotriva pe plan national si international.
- In 2021, vom continua proiectul care a dus la achizitia in 2020 de catre Akzo Nobel a companiei Stahl Performance Powder Coatings, impreuna cu gama sa de produse pentru substrat sensibil la caldura. Impreuna cu echiparea unui nou centru de cercetare si dezvoltare de produse pentru acest tip de materiale, achizitia mentionata anterior ne va ajuta sa lansam pe piata o gama intreaga de produse pentru vopsirea in camp electrostatic a sticlei, a lemnului si a unor materiale compozite cum ar fi MDF-ul. Aceasta se va alatura gamelor standard de vopsea pulbere pe care le comercializam si care sunt cunoscute pe intreg globul - Futura, Anodic, Special Effects, Furniture, RAL standard, Brilliance etc.
 
rehau
athena_370px
2021-video-fer
ghid_montaj
SISECAM
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
nhdp
dualsoft

Parteneri

trocal
ROTO
ALUPROF
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE