Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 04 Octombrie 2022
SISECAM
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ALRO anunta ca nu va inchide productia, in pofida situatiei dificile in care se afla
ALRO anunta ca nu va inchide productia, in pofida situatiei dificile in care se afla
Furnizori de sisteme Publicat de Elena Icleanu 23 Dec 2021 15:15
Alro, producator de aluminiu si cel mai mare consumator de energie electrica din Romania, arata ca deocamdata nu opreste productia de aluminiu, asa cum au anuntat liderii de sindicat. Reprezentantii companiei avertizeaza, insa, ca preturile la energie sunt “nefundamentate si nesustenabile”.
"Cu privire la stirile aparute in presa romaneasca referitoare la inchiderea iminenta a activitatii de productie, societatea anunta investitorii si publicul interesat ca nu a luat o decizie in acest sens in forurile statutare, in ciuda situatiei exceptionale de pe pietele de energie si gaze. Conducerea societatii priveste cu ingrijorare evolutiile recente ale pretului energiei, considerand nivelurile atinse in ultimele zile ca fiind nefundamentate si nesustenabile din punct de vedere economic. Situatia economica este fluida si extrem de volatila, iar in momentul in care conducerea societatii va lua decizii de impact pentru societate si investitorii, va anunta acest lucru potrivit reglementarilor in vigoare", arata anuntul oficial al Alro.
Anuntul a venit la scurt timp dupa ce Constantin Popescu, presedintele Sindicatului Liber Aluministul, a declarat in presa ca compania are probleme grave cauzate de cresterile de preturi la energie si ca ar putea inchide din unitatile de productie, in functie de piata.
Alro este unul dintre cei mai mari producatori de aluminiu integrati pe verticala din Europa, avand o capacitate de productie instalata de 265.000 tpa. Din grup fac parte companiile Alro (producatorul de aluminiu), Alum (producator de alumina), Sierra Mineral Holdings I, Ltd. (extractia bauxitei), Vimetco Extrusion (producator de aluminiu extrudat), Conef (societate de tip holding si de management), Global Aluminium Ltd. (societate de tip holding) si Bauxite Marketing Ltd (marketing).
Actionarii principali ai Alro Slatina sunt grupul Vimetco (54,19% din titluri), Paval Holding Bacau (23,21%) si Fondul Proprietatea (10,21%).
 
2021-video-fer
rehau
Meesenburg
RT
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza