Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 15 Iunie 2024
Hilti
PAGINA PERSONALIZATA


TAMIŞTEF SRL

TAMIŞTEF SRL

Adresa: Str. Pacea nr. 39, Botosani, Judet Botosani
Fax: -
Mobil: 0744-438.578
E-mail: office@tamistef.ro
Web site: www.tamistef.ro
Domenii: Tamplarie din PVC | Tamplarie din aluminiu | Geam termoizolant
Descriere activitate
Producator tamplarie termoizolanta din PVC și din aluminiu; geam termoizolant, izolant, reflectorizant; sisteme de umbrire
Prezentare companie/institutie
TAMISTEF: Investitii din fonduri proprii pentru dezvoltarea productiei
 
 
 
 
 
 
Iulian Stefanache (54 de ani)
Functia/Firma: administrator, Tamistef;
Experienta profesionala: 20 de ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Producatorul de tamplarie din PVC Tamistef (din judetul Botosani) deruleaza anul acesta un proiect de investitii, finantat din fonduri proprii, in valoare de 300.000 de euro, pentru dezvoltarea activitatilor de productie. Iulian Stefanache, administratorul firmei, precizeaza ca fondurile vor fi destinate achizitiei unei mese de taiere monolitice, a unei linii de spalare cu robot si a uneia de sigilare, toate pentru sticla. Pentru 2022, compania estimeaza - chiar si in contextul actual, instabil - o crestere de 25% a cifrei de afaceri. Exercitiul financiar precedent a fost incheiat tot cu o majorare a incasarilor, in raport cu nivelul de 11,6 milioane de lei inregistrat in 2020.
 
- Care sunt principalele activitati derulate in cadrul firmei?
- Domeniul principal de activitate este reprezentat de productia tamplariei din PVC (cu o contributie de 60% la incasarile totale), acesta fiind completat de fabricarea ansamblurilor termoizolante din aluminiu si pereti cortina (5%), a geamului termoizolant - care este livrat si pentru terti (25%), deruland, de asemenea, operatiuni de prelucrare a sticlei, precum si de distributie de sisteme destinate executiei de ansambluri termoizolante. Pe segmentul distributiei de sisteme, am preluat si am integrat complet activitatea fostului depozit de profile din PVC Teraplast, din Iasi. Pe segmentul profilelor din PVC suntem distribuitor unic si pentru judetele Botosani si Suceava si promovam, in acelasi timp, repere marca WindowLine. Alte categorii de sisteme destinate executiei tamplariei termoizolante sunt reprezentate de profile din aluminiu marcile BI-AL si Geze, armaturi din otel zincat, sisteme de feronerie Roto, Reze, Vorne si Winkhaus, accesorii (balamale, manere, butuci, garnituri de etansare etc.), paneluri decorative, glafuri etc. Pentru realizarea ferestrelor si usilor din PVC detinem o capacitate de productie de 100 de unitati/ zi si utilizam profile Gealan, Salamander sau Teraplast, feronerie Roto sau Reze, si sticla Saint-Gobain pentru vitraje. Ansamblurile termoizolante din aluminiu integreaza profile Alumil si Profilco. In fabrica proprie producem, de asemenea, plase de protectie impotriva insectelor si rulouri, iar principalele tipuri de vitraje realizate sunt cele termoizolante, izolante, reflectorizante si colorate in masa. Activitatile firmei sunt structurate, astfel, pe doua paliere - fabrica si depozit.
- Cum se deruleaza activitatile proprii de distributie?
- Prin intermediul livrarilor proprii, suntem activi pe plan zonal, national (la cerere) si international. Aproximativ 15% dintre ferestrele si usile din PVC pe care le producem sunt livrate pe pietele din Italia si Franta. Detinem un showroom la fabrica din Botosani si depozite proprii in Suceava, Radauti si, mai nou, la Iasi. Pe segmentul distributiei vitrajelor, cautam in prezent parteneri in Uniunea Europeana.
- Ce parcurs credeti ca vor avea segmentele proprii de activitate in 2022?
- Principala dificultate careia a trebuit sa-i facem fata in ultima perioada a constat in scumpirea preturilor materiei prime si speram intr-o stabilizare pe termen scurt. La armatura de otel deja am remarcat deja o stabilizare, speram ca acest lucru se va intampla cat de curand si la PVC/ aluminiu.
 
(articol aparut in revista Fereastra, editia Mai 2022)

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
TSV
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left